Temptech

Vin er et levende produkt som utvikler seg over tid. For best mulige forhold ved oppbevaring og lagring over tid er det mange faktorer som spiller inn. Velger du et vinskap fra Temptech blir korrekt lagring av vin enkelt, og du kan være sikker på at du lagrer vinen din på en best mulig måte.

Nordens største leverandør av vinskap

Temptech har i 20 år levert produkter av høy kvalitet for servering og lagring av vin. I sortimentet vil du finne modeller for alle mulige behov og plasseringer. Utforsk vårt vinskap-univers med modeller for innbygging og integrering under benk, frittstående plassering og integrering i høyskap.

Temptech blir en del av Frio Group

Temptech har i 20 år vært i front på det nordiske vinskap-markedet. I 2022 styrket posisjonen seg yttligere da vi slo oss sammen med franske Frio Group. Sammen med brands som dominerer det europeiske markedet tilbyr vi nå et sortiment fra vinskap-spesialister som La Sommelière, Avintage og Climadiff

Vinskap til ditt kjøkken

Bedre vinopplevelser!

Optimale lagringsforhold

Stabil og konstant temperatur, optimal luftfuktighet, ren luft, beskyttelse mot UV og lav vibrasjon er viktig for at et vinskap skal ta best mulig vare på vinsamlingen.

Alltid serveringsklar vin

Med Temptech vinskap er den perfekte vinen alltid serveringsklar, når du vil, slik du vil og tilgjengelig akkurat når du ønsker det. Stabil og konstant temperatur sørger for best mulig smak.

Markedets største utvalg

Temptech er stolte av å tilby et bredt utvalg av vinskapmodeller, slik at du kan finne den perfekte løsningen som passer akkurat dine behov.

Scandinavian design

Temptech vinskap er nøye utformet med en skandinavisk tilnærming, der fokus på enkelhet og funksjonalitet er kjernen. Elegant design spesielt tilpasset nordiske kjøkken.