Frontfarger

BORDO -- skjønnhet og praktisk funksjon til en overraskende lav pris.

Forestill deg et kjøkken som gjenspeiler stilen din, respekterer budsjettet ditt og respekterer miljøet. Det er Bordo-opplevelsen vi har skapt bare for deg!Bordo bringer skjønnheten til dansk design rett inn i hjemmet ditt, til en overraskende lav pris. Det er en blanding av moderne design og en palett av jordnære farger, håndplukket for å gi kjøkkenet ditt et friskt, oppdatert utseende. Og her er den beste delen: Alt oppnås ved å bruke både resirkulerte og resirkulerbare materialer. Så med Bordo tar du et valg som er bra både for deg og samvittigheten.

BORDO

Dansk design — moderne farger.

Er du klar til å sette ditt preg på boarealet? Ta en titt på den moderne Bordo-fargepaletten vår. Vi har alt fra den elegante black til den varme clay, den sjarmerende arizona beige, den fredfulle blue, den kule og moderne london grey samt den klassiske white. Det er som å ha en jordnær regnbue ved fingerspissene som venter på å forvandle hjemmet ditt til noe helt spesielt.

Ultramatt — for enkel rengjøring.

Bordo har en ultramatt overflate laget av resirkulert PET med fingeravtrykksbestandig teknologi. Denne overflaten er mer holdbar enn malte fronter. Dette gjør den daglige bruken både til en estetisk og praktisk opplevelse. Du trenger ikke å bekymre deg for å søle litt mel eller åpne døren med våte hender, fordi det tørker med en gang.

Skap et eget uttrykk — med farge og håndtaksseriene våre.

De matte Bordo-fargene – klassisk black, moderne clay, fløyelsaktig arizona beige, beroligende blue, stilig london grey og enkel white – lar deg velge mellom svært forskjellige uttrykk til hjemmet ditt. Håndtaksseriene våre gjør det mulig for deg å uttrykke en personlig stil, enten den er moderne, industriell, klassisk eller minimalistisk. Det finnes også stilige kraner som passer til, slik at du får en gjennomført stil på det nye kjøkkenet ditt. Du kan også kombinere designen med andre farger eller legge til en personlig vri med våre ekstra konsepter som åpne hyller eller rillede glasskap.

Ta en titt på håndtakene våre her

Samtalekjøkken® — gjør det til ditt eget.

Vi oppfant begrepet Samtalekjøkken® i 1998 basert på vår dype kunnskap om hvordan livet leves på kjøkkenet. Det er fortsatt populært i dag fordi det passer inn i alle slags livsstiler og hjem. Alle våre kjøkken kan være et Samtalekjøkken®.

Vil du lese mer om SamtaleKjøkken®?

Samtalekjøkken

Opplev BORDO — i hjemmet ditt.

BORDO clay

37 812,-

BORDO blue

62 092,-

BORDO — skjønnhet og resirkulerte materialer til en virkelig overraskende lav pris.

BORDO clay

37 812,-

Bestill et møte.

Vi vet at et nytt kjøkken er et stort prosjekt. Vi ønsker å sikre at vi har tid nok til å gi deg inspirasjon, hjelpe deg og svare på alle spørsmålene dine. Derfor oppfordrer vi deg til å booke et møte slik at vi har nok av tid satt av til bare deg. Møtene er gratis og uforpliktende, og vil hjelpe deg uansett hvor langt du har kommet i planleggingsfasen.

Utforsk de andre kjøkkendesignene våre.

Alle kjøkkenserier