BORDO -- skjønnhet og praktisk funksjon til en overraskende lav pris.

Bordo er praktisk og moderne i både design og farger og et typisk eksempel på dansk design til en overraskende lav pris. Bordo er laget av 70 % resirkulerte materialer, og er et bærekraftig og levedyktig valg både i dag og i fremtiden. Faktisk kan 99 % av Bordo resirkuleres når det en gang i fremtiden er på tide med et nytt kjøkken igjen. Vårt utvalg av håndtak lar deg velge håndtak så du får tilført et personlig preg enten du har en klassisk, moderne, industriell eller minimalistisk stil. Bordo kan stå alene og har en overraskende lav pris. Det er også det perfekte kjøkkenet å kombinere med noe som trekker til seg ekstra oppmerksomhet, for eksempel en kjøkkenøy i en annen design.

BORDO

Dansk design -- moderne farger.

Svart er elementært, men på best mulig måte. Bordo har alltid vært svart. Svart setter et særpreg i tillegg til å fungere som en slags nøytral bakgrunn for en farge eller et interiørelement i rommet, som en kjøkkenøy i en annen design. Og nå har vi utvidet Bordo-paletten til to nye farger – moderne clay og fløyelsaktige arizona beige. Frisk, moderne, alltid med stil. Dette velger du helt selv.  

Ultramatt -- for enkel rengjøring.

Bordo har en ultramatt overflate laget av resirkulert PET med fingeravtrykksbestandig teknologi. Dette gjør den daglige bruken både til en estetisk og praktisk opplevelse. Du trenger ikke å bekymre deg for å søle litt mel eller åpne døren med våte hender, fordi det tørker med en gang.

Skap et eget uttrykk -- med farge og håndtaksseriene våre.

De matte Bordo-fargene – klassisk black, moderne clay eller fløyelsaktig arizona beige – lar deg velge mellom svært forskjellige uttrykk til hjemmet ditt. Håndtaksseriene våre gjør det mulig for deg å uttrykke en personlig stil, enten den er moderne, industriell, klassisk eller minimalistisk. Det finnes også stilige kraner som passer til, slik at du får en gjennomført stil i ditt nye kjøkken. Du kan også kombinere designen med andre farger eller legge til en personlig vri med våre ekstra konsepter som åpne hyller eller rillede glasskap.

Opplev BORDO -- i hjemmet ditt.

BORDO -- skjønnhet og bærekraft til en virkelig overraskende lav pris.

Utforsk de andre kjøkkendesignene våre.

Alle kjøkkenserier