Frontfarger

CIMA –- eik på sitt beste.

Du tror sikkert at du kjenner eik – det saktevoksende løvtreet fra riddernes tid, sterkt og massivt i design ... men så møter du Cima. Navnet betyr «topp» og Cima er på toppen av det meste på kjøkkenet ditt. Spesielt den lette, nesten luftige følelsen det moderne danske designet gir.

CIMA

Ekte eik -– praktfullt av natur.

Eik er et holdbart materiale å bruke, naturlig og ekte å ta på, men saktevoksende og dyrt. Vi ba designerne våre om å lage et kjøkken i heltre eik som ville føles og se virkelig tidløst ut, men likevel holde løftet vårt om overraskende lave priser. De kom opp med Cima og en spesiell håndverkerteknikk som kombinerer heltre eik og finer. Perfekte naturlige årer og frodig endetre – eller eik oppå eik. Resultatet er Cima, og vi vil gjerne at du skal møte det også, i all sin naturlige skjønnhet.

Mellom linjene –- varm og glødende.

Bruken av profiler og stramme linjer er så enkel og rik på den praktiske funksjonaliteten som er karakteristisk for dansk design. Tydelig og geometrisk, men likevel levende på grunn av måten lys og skygger spiller sammen. Fingrene får perfekt grep når du tar i skapdørene og skuffene, og den varme trefargen spres ut nesten som fjær på en vinge. Designet er bestemt og selvsikkert – og håndtakets frie holdning sier ikke engang «dør» eller «skuff». Bare naturlig eik.

CIMA light oak

94 575,-

Elegant uttrykk –- en moderne klassiker i hver åre.

Cimas spesielt elegante utseende oppnås gjennom en konstruksjon i heltre eik med eikefiner på toppen, nøye utvalgt for å vise de elegante egenskapene til årene som finnes i gammel eik. De solide, varme tonene i Cimas eik vil bare bli varmere når du matcher den med et kontrastmateriale.


Legg til en benkeplate av for eksempel svart keramikk eller helhvit laminat. Begge vil skille seg ut som klassiske. Preferansen og den personlige stilen din vil hjelpe deg på vei, men vi foreslår at du bestiller et møte slik at du fysisk får oppleve Cima i lys eik eller mørk eik.

Se hele utvalget av benkeplater

Samtalekjøkken® — gjør det til ditt eget.

Magien til Samtalekjøkken® ligger ikke i spesifikke mål eller oppsett, men i livet og øyeblikkene du fyller det med. Det er den hjertelige latteren som slår mot veggene under en familiemiddag, den trøstende stillheten til en sen kveldsmatbit, den delte forventningen om en kake som hever i ovnen, og den hemmelige hviskingen som utveksles over en kopp te ved midnatt. Enten det er et kjøkken for to eller et yrende familieknutepunkt, kan ethvert kjøkken være et Samtalekjøkken®.

Det er historiene, de delte opplevelsene og de kjære minnene dine som gir liv til det. Så inviter inn gleden, samtalen og tilknytningen – og se at kjøkkenet ditt forvandles til hjertet av hjemmet, et virkelig Samtalekjøkken®.

Les mer om Samtalekjøkken®

Opplev Cima –- sett særpreg på hjemmet ditt.

CIMA dark oak

109 348,-

CIMA – eik på sitt beste.

CIMA light oak

94 575,-

Utforsk mer av kjøkkendesignene våre.

Se alle kjøkkendesign

Bestill et møte.

Vi vet at et nytt kjøkken er et stort prosjekt. Vi ønsker å sikre at vi har tid nok til å gi deg inspirasjon, hjelpe deg og svare på alle spørsmålene dine. Derfor oppfordrer vi deg til å booke et møte slik at vi har nok av tid satt av til bare deg. Møtene er gratis og uforpliktende, og vil hjelpe deg uansett hvor langt du har kommet i planleggingsfasen.

Utforsk flere Kvik-kjøkkendesign.

Se alle kjøkkendesign