MILK – byggeklosser for en familie.

Noen farger kan bare ikke diskuteres – og Milk gjør alt veldig klart. Et samtalekjøkken bør ha en lett og vennlig atmosfære for alle generasjoner i familien. I noen hjem og for visse rom er et lyst, enkelt design helt riktig for en innbydende kjøkkenopplevelse. Kjøkkenprosjektet ditt må kanskje ha videresalgsverdi og fremtidige eiere i tankene, og Milk er sannsynligvis den rimeligste veien til et funksjonelt, enkelt kjøkken som alle kan like.

MILK

MILK –- du trenger det hver dag.

Først av alt gir XL- eller XXL-størrelsen på skapene deg 15 % ekstra arbeidsplass og 40 % ekstra volum for oppbevaring sammenlignet med standard kjøkkenmoduler. Dette er standarden vår, og selv om det kanskje ikke ringer noen bjeller akkurat nå, vil du komme til å sette pris på det når du tar det i bruk. Milk gir deg faktisk de samme skap-, skuffe- og oppbevaringsmodulene som de andre kjøkkenseriene våre. Funksjonaliteten frigjør plass i selv de minste kjøkkenene.

MILK –- en lys idé for en perfekt match.

Vi kan selvfølgelig ikke ta æren for den klassiske egenskapen til fargen hvit – men med en enkel hvit base kan budsjettet ditt la deg matche Milk med noe litt mer avansert. Hvit i kombinasjon med svart er – igjen ikke vår oppfinnelse – men vi har noen fantastiske svarte benkeplater i materialer og overflater av høy kvalitet, nøye utvalgt for kjøkkenseriene våre. Lyse ideer er opp til deg – du kan finne en oversikt her. Milk er også mer enn klar for avanserte hvitevarer som en innebygd ovn eller platetopp – vår utvalgte liste over merker og modeller finner du nedenfor.

Se utvalget vårt av hvitevarer

MILK –- bare en dråpe eller en hel kopp?

Hvis preferansen din er helt hvitt, er et fullt Milk-kjøkken en åpenbar løsning, men siden det er hvitt, er Milk også den perfekte følgesvennen for å matche noen av de mørkere eller mer karakteristiske i kjøkkenserien vår.  Et eksempel er en Cima dark oak-kjøkkenøy med Milk-høyskap. Milk er den perfekte følgesvenn på kjøkkenet ditt, akkurat som melk og småkaker.

Utforsk de andre kjøkkendesignene våre

Alle kjøkkenseriene

Bestill et møte.

Vi vet at et nytt kjøkken er et stort prosjekt. Vi ønsker å sikre at vi har tid nok til å gi deg inspirasjon, hjelpe deg og svare på alle spørsmålene dine. Derfor oppfordrer vi deg til å booke et møte slik at vi har nok av tid satt av til bare deg. Møtene er gratis og uforpliktende, og vil hjelpe deg uansett hvor langt du har kommet i planleggingsfasen.