MILK -– byggeklosser for en familie.

Noen farger kan bare ikke diskuteres – og Milk gjør alt veldig klart. Et samtalekjøkken bør ha en lett og vennlig atmosfære for alle generasjoner i familien. I noen hjem og for visse rom er et lyst, enkelt design helt riktig for en innbydende kjøkkenopplevelse. Kjøkkenprosjektet ditt må kanskje ha videresalgsverdi og fremtidige eiere i tankene, og Milk er sannsynligvis den rimeligste veien til et funksjonelt, enkelt kjøkken som alle kan like.

MILK

MILK –- du trenger det hver dag.

Milk gir deg faktisk de samme skap-, skuffe- og oppbevaringsmodulene som de andre kjøkkenseriene våre. Funksjonaliteten frigjør plass i selv de minste kjøkkenene.

MILK –- en lys idé for en perfekt match.

Vi kan selvfølgelig ikke ta æren for den klassiske egenskapen til fargen hvit – men med en enkel hvit base kan budsjettet ditt la deg matche Milk med noe litt mer avansert. Hvit i kombinasjon med svart er – igjen ikke vår oppfinnelse – men vi har noen fantastiske svarte benkeplater i materialer og overflater av høy kvalitet, nøye utvalgt for kjøkkenseriene våre. Lyse ideer er opp til deg – du kan finne en oversikt her. Milk er også mer enn klar for avanserte hvitevarer som en innebygd ovn eller platetopp – vår utvalgte liste over merker og modeller finner du nedenfor.

MILK –- bare en dråpe eller en hel kopp?

Hvis preferansen din er helt hvitt, er et fullt Milk-kjøkken en åpenbar løsning, men siden det er hvitt, er Milk også den perfekte følgesvennen for å matche noen av de mørkere eller mer karakteristiske i kjøkkenserien vår.  Et eksempel er en Cima dark oak-kjøkkenøy med Milk-høyskap. Milk er den perfekte følgesvenn på kjøkkenet ditt, akkurat som melk og småkaker.

MILK white

27 596,-

Utforsk de andre kjøkkendesignene våre.

Alle kjøkkenseriene

Bestill et møte.

Vi vet at et nytt kjøkken er et stort prosjekt. Vi ønsker å sikre at vi har tid nok til å gi deg inspirasjon, hjelpe deg og svare på alle spørsmålene dine. Derfor oppfordrer vi deg til å booke et møte slik at vi har nok av tid satt av til bare deg. Møtene er gratis og uforpliktende, og vil hjelpe deg uansett hvor langt du har kommet i planleggingsfasen.