Frontfarger
Håndtaksfarger

VEDA -- ukomplisert og elegant.

Veda gir deg én ting mindre å bekymre deg for og glir perfekt inn i hverdagen. Minimalistisk og tidløs takket være gjennomtenkt dansk design, i tillegg til å være funksjonelt og ergonomisk. Det er også det mest bærekraftige kjøkkenet vi har laget så langt – vi har brukt både resirkulerte plastflasker og resirkulerte trefibre – slik at du kan ha god samvittighet i et flunkende nytt kjøkken. Som sagt, én ting mindre å bekymre seg for.

VEDA

Ukomplisert enkelhet — det beste av dansk design.

Veda er sterkt inspirert av det stadig skiftende danske landskapet, og finnes i fem farger – clean white, mossy green, light grey, dark og light oak – som alle skaper en fredelig og balansert atmosfære. Og det motsatte av det danske været – den ukompliserte enkelheten i dansk design. Veda oser av stilig funksjonalitet når det integreres sømløst i boligen – som en del av familien.

White kitchen with a kitchen island, tall cabinets and black handles

Valget er ditt -- du setter selv et eget preg.

Gjør kjøkkenet like unikt som deg – ved å velge favorittene dine fra vår ergonomisk utformede håndtaksfamilie. Uansett hva som best gjenspeiler stilen din – det moderne, minimalistiske, industrielle eller klassiske – er hver av dem et enestående og funksjonelt tilskudd til det nye kjøkkenet. Eller liker du det best uten håndtak? Veda Touch er forankret i minimalistisk enkelhet, og med en smart design uten håndtak får du et luksuriøst kjøkken til en overraskende lav pris. Med en funksjonell design får kjøkkenet et strømlinjeformet preg, noe som gjør det enkelt å åpne det med en liten dytt med fingrene, kneet eller kanskje hofta.

Resirkulerte materialer -- bærekraftige tvers gjennom.

Vi er et ambisiøst selskap i alt vi gjør, spesielt når det gjelder å gi deg det mest bærekraftige kjøkkenet som er mulig. Kjernen i Veda er laget av resirkulert trefiber, og folien er laget av resirkulerte PET-flasker. Frontene i tre er FSC-sertifiserte, noe som betyr at alt treverket kommer fra bærekraftige kilder. Med disse høykvalitetsfrontene laget av resirkulerte materialer og ansvarlig høstet tre, er bærekraft inkludert i prisen. Og når den dagen kommer og du vil ha en endring, er 99 % av kjøkkenet resirkulerbart, så du trenger ikke å bekymre deg for at du setter unødvendig fotavtrykk.

Les mer om vårt bærekraftmål

Samtalekjøkken® — gjør det til ditt eget.

Magien til Samtalekjøkken® ligger ikke i spesifikke mål eller oppsett, men i livet og øyeblikkene du fyller det med. Det er den hjertelige latteren som slår mot veggene under en familiemiddag, den trøstende stillheten til en sen kveldsmatbit, den delte forventningen om en kake som hever i ovnen, og den hemmelige hviskingen som utveksles over en kopp te ved midnatt. Enten det er et kjøkken for to eller et yrende familieknutepunkt, kan ethvert kjøkken være et Samtalekjøkken®.

Det er historiene, de delte opplevelsene og de kjære minnene dine som gir liv til det. Så inviter inn gleden, samtalen og tilknytningen – og se at kjøkkenet ditt forvandles til hjertet av hjemmet, et virkelig Samtalekjøkken®.

Les mer om Samtalekjøkken®

VEDA Touch pure grey dark oak

132 510,-

Opplev VEDA -- til boligen.

VEDA Touch pure grey dark oak

132 510,-

Bestill et møte.

Vi vet at et nytt kjøkken er et stort prosjekt. Vi ønsker å sikre at vi har tid nok til å gi deg inspirasjon, hjelpe deg og svare på alle spørsmålene dine. Derfor oppfordrer vi deg til å booke et møte slik at vi har nok av tid satt av til bare deg. Møtene er gratis og uforpliktende, og vil hjelpe deg uansett hvor langt du har kommet i planleggingsfasen.

VEDA -- ikke bare til kjøkkenet.

—  -- til badet.

Velg et Veda-bad i en annen farge for å gjøre ting interessant.

—  -- til inngangspartiet.

Veda gir et perfekt sted å komme inn i hjemmet på.

Utforsk de andre kjøkkendesignene våre.

Se alle kjøkkendesign