Kvik bedrift

Arkitekter

Stilen, linjene, fargene og materialene må alle harmonisere for at drømmen din skal komme til live. Og det omfatter selvfølgelig kjøkken, bad og garderober, som er viktige komponenter i prosjektet.

Et samarbeid med oss gir deg en erfaren partner som har hjulpet arkitekter å realisere drømmen om dansk designkjøkken siden 1983.

Spørsmål arkitekter ofte stiller.

Vi samarbeider med arkitekter hele tiden, og vi hjelper dem å realisere visjonen de har for kundenes bolig. Her er noen av spørsmålene de ofte stiller.

Kompetent og målrettet rådgivning.

For at du skal få best mulig veiledning vil du få en egen kontaktperson på en butikk i nærheten av prosjektet. I samråd med kjøkkeneksperten finner dere den beste løsningen for prosjektet.

Konkurransedyktige priser.

Du vil alltid få konkurransedyktige priser på våre kjøkkenløsninger. Ta kontakt med en Kvik-butikk i nærheten for å få et tilbud på prosjektet med nøyaktige spesifikasjoner.

Fleksibilitet.

Kort eller lang tidslinje? Ikke noe problem. Vi tar hånd om det, og vi garanterer selvfølgelig en god kvalitet. Avhengig av hvilke behov du har, kan vi ta oss av målingene, fjerne det gamle kjøkkenet og montere det nye.

Stabil levering.

Nærmeste Kvik-butikk har alltid produkter på lager og får leveranser hver uke, slik at vi kan levere videre, selv med stramme tidsfrister.

Tilpassede løsninger.

Alle butikkene våre har sitt eget verksted som kan skreddersy bestillingen din raskt og enkelt.

Kvik sørger alltid for gode løsninger til oss og kundene våre.

-- Torstein Dahl
Riis Bygg AS

Smugtitt på produktene våre

Ta en titt på de flotte produktene! Det er akkurat dette kundene dine drømmer om. Vi kan hjelpe deg å gi dem drømmekjøkkenet, drømmebadet og drømmegarderoben.

Oppdag produktene våre.

Garderobe.

Kjøkken.

Bad.

Bli bedre kjent med oss.

Mer om oss.

Les mer om vår historie, verdier og få litt fakta om virksomheten. Vi har eksistert siden 1983 og vi skal ingen steder.

Kvik bedrift.

Lær mer om Kvik bedrift