Kvik bedrift

Snekkere og byggherrer.

Ser du etter en partner med mange års erfaring med å levere kjøkken for individuelle eller mindre prosjekter? En som sørger for at leveransene kommer til rett tid? Siden 1983 har snekkere og byggherrer valgt Kvik til å levere kvalitetskjøkken til kundene.

Les videre om hvordan vi kan hjelpe deg med å finne en løsning som vil gi deg fornøyde kunder hver gang.

Enkel installering -- detaljerte instruksjoner.

Med et kjøkken fra oss får du en løsning som er rask og enkel å installere – hvor det ferdige resultatet taler for seg selv. Vi har også installeringsanvisningene tilgjengelig elektronisk for å gjøre det enda enklere. Hvis du er av den mer visuelle typen, kan du se våre kortfattede videoopplæringer på telefonen, hvis du er i tvil om hvordan du skal montere kjøkkenet.

Installeringsanvisningene er tilgjengelig som PDF-filer her

Hva koster kjøkkenet?

Prisene varierer fra modell til modell, og valg av benkeplate og ulike elementer påvirker den endelige prisen. Ta kontakt, så vil B2B-kjøkkeneksperten vår vise deg alle alternativene, slik at du kan overraske kundene med hvor mye stilig dansk design de kan få for pengene.

Kompetent og målrettet rådgivning.

For at du skal få best mulig veiledning vil du få en egen kontaktperson på en butikk i nærheten av prosjektet. I samråd med kjøkkeneksperten finner dere den beste løsningen for prosjektet.

Konkurransedyktige priser.

Du vil alltid få konkurransedyktige priser på våre kjøkkenløsninger. Ta kontakt med en Kvik-butikk i nærheten for å få et tilbud på prosjektet med nøyaktige spesifikasjoner.

Finn butikk

Fleksibilitet.

Kort eller lang tidslinje? Ikke noe problem. Vi tar hånd om det, og vi garanterer selvfølgelig en god kvalitet. Avhengig av hvilke behov du har, kan vi ta oss av målingene, fjerne det gamle kjøkkenet og montere det nye.

Stabil levering.

Nærmeste Kvik-butikk har alltid produkter på lager og får leveranser hver uke, slik at vi kan levere videre, selv med stramme tidsfrister.

Tilpassede løsninger.

Alle butikkene våre har sitt eget verksted som kan skreddersy bestillingen din raskt og enkelt.

Kvik leverer alltid kvalitet til rett tid.

-- Jørn Petter Tangen
Familiehus AS

Smugtitt på produktene våre.

Ta en titt på de flotte produktene! Det er akkurat dette kundene dine drømmer om. Vi kan hjelpe deg å gi dem drømmekjøkkenet, drømmebadet og drømmegarderoben.

Oppdag produktene våre.

Garderobe.

Kjøkken.

Bad.

Bli bedre kjent med oss.

Mer om oss.

Les mer om vår historie, verdier og få litt fakta om virksomheten. Vi har eksistert siden 1983 og vi skal ingen steder.

Kvik bedrift.

Lær mer om Kvik bedrift