Kvik bedrift

Snekkere og byggherrer.

Ser du etter en partner med mange års erfaring med å levere kjøkken for individuelle eller mindre prosjekter? En som sørger for at leveransene kommer til rett tid? Siden 1983 har snekkere og byggherrer valgt Kvik til å levere kvalitetskjøkken til kundene.

Les videre om hvordan vi kan hjelpe deg med å finne en løsning som vil gi deg fornøyde kunder hver gang.

Enkel installering -- detaljerte instruksjoner.

Med et kjøkken fra oss får du en løsning som er rask og enkel å installere – hvor det ferdige resultatet taler for seg selv. Vi har også installeringsanvisningene tilgjengelig elektronisk for å gjøre det enda enklere. Hvis du er av den mer visuelle typen, kan du se våre kortfattede videoopplæringer på telefonen, hvis du er i tvil om hvordan du skal montere kjøkkenet.

Installeringsanvisningene er tilgjengelig som PDF-filer her

Hva koster kjøkkenet?

Prisene varierer fra modell til modell, og valg av benkeplate og ulike elementer påvirker den endelige prisen. Ta kontakt, så vil B2B-kjøkkeneksperten vår vise deg alle alternativene, slik at du kan overraske kundene med hvor mye stilig dansk design de kan få for pengene.

Kvik leverer alltid kvalitet til rett tid.

— Jørn Petter Tangen
Familiehus AS

Smugtitt på produktene våre.

Ta en titt på de flotte produktene! Det er akkurat dette kundene dine drømmer om. Vi kan hjelpe deg å gi dem drømmekjøkkenet, drømmebadet og drømmegarderoben.

Bli bedre kjent med oss.

— Mer om oss.

Les mer om vår historie, verdier og få litt fakta om virksomheten. Vi har eksistert siden 1983 og vi skal ingen steder.

— Kvik bedrift.

Lær mer om Kvik bedrift