AVOLIA clay

106 810,-

Et kjøkken med gode intensjoner

— krever sertifikater

Forest Stewardship Council®

FSC® er en ideell organisasjon for sertifisering av skog, og er verdensledende innen bærekraftig skogforvaltning. Vi introduserte FSC®-sertifisert tre i designene våre for første gang i 2013, og i dag er alle produktene våre laget av materialer fra ansvarlig forvaltede FSC®-sertifiserte skoger og andre kontrollerte kilder.

FSC® har 10 grunnprinsipper som danner grunnlaget for alle FSC®-skogsertifiseringer i hele verden. Gjennom disse prinsippene stiller FSC® krav til sosialt, miljømessig og økonomisk ansvarlig skogforvaltning. Det betyr at skogene får den tiden de trenger til regenerering, slik at verdens skoger kan fortsette å blomstre og trives etter vår tid. Flora og fauna beskyttes, i tillegg til at lokalsamfunnene som bor i og rundt skogene, respekteres, samtidig som rettighetene deres innfris. Alle skogarbeiderne har en rettferdig lønn og trygge arbeidsforhold. 

Lisenskoden vår er FSC® C104647 

Vil du vite mer om FSC®?

Ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan vi bruker FSC-sertifiserte produkter.

Vår avdeling for kvalitetssikring

Dennis Frank Brokholm, kvalitetssikring

Tlf.: +45 20 98 44 12
E-post: dbr@kvik.com

Representant for Forest Stewardship Counsel

Loa Dalsgaard Worm

Tlf.: 28 78 08 19.
E-post: loa@fsc.dk 

Inneklimamerking

Våre produkter har blitt tildelt det danske Indeklimamærket. Produkter som er merket med Indeklimamærket gir en garanti for at alle materialer som brukes, har gjennomgått omfattende tester for avgassing og luftutslipp samt irriterende stoffer. Dette sikrer deg et bedre inneklima når du velger et kjøkken, bad eller garderobe fra oss.

Indeklimamærket stiller krav til produktenes påvirkning på luftkvaliteten, og skiller seg derfor ut blant miljømerker som Svanemerket, som i større grad stiller krav til produksjon og avhending, og i mindre grad krav til produktenes innvirkning på inneklimaet ved daglig bruk.

Sertifikatnr. 110

Les mer om Indeklimamærket
Vi er sertifisert

— Great Place to Work®

Vi selger ikke bare kjøkken, bad og garderober. Vi skaper et miljø for innovasjon, samarbeid og vekst. Vår hemmelige ingrediens? En flott bedriftskultur som feirer våre ansatte og deres unike bidrag. Her er du ikke bare en ansatt Du er en del av kulturen vår. Vi feirer sammen, lærer av tilbakeslag og vokser sammen, slik at vi kan skape en blomstrende bedriftskultur som streber etter å være en fantastisk arbeidsplass med tanke på ansattes tilfredshet, likestilling og selvfølgelig sikkerhet.

Vi måler systematisk prestasjonen vår som arbeidsplass gjennom medarbeiderundersøkelser og personlige samtaler fordi vi tror på kontinuerlig forbedring. Vi lytter til teamene våre, verdsetter innsikten deres og skaper et miljø der stemmene til alle og enhver betyr noe. Derfor er vi Great Place to Work®-sertifisert.

Bli en del av teamet vårt

93 % av de ansatte synes dette er et flott sted å jobbe når alt kommer til alt.

— Great Place to Work®

Kviks kjøkken har mange ulike design, men alle har én ting til felles — alt naturtremateriale i dem er sertifisert. Vi bruker to forskjellige globale sertifiseringsorganer, FSC® og PEFC™, som arbeider for å fremme miljømessig hensiktsmessig, sosialt fordelaktig og økonomisk levedyktig forvaltning av verdens skoger.

Vi tar et aktivt skritt i riktig retning for å sørge for at du kan være stolt av materialene i det nye kjøkkenet ditt, uansett hvilken design du velger. 

Vil du vite mer om kjøkken med gode intensjoner?