MILK -– til morgensmilet

Milk baderomsskap er lett tilgjengelig og funksjonelt, men har en ungdommelig og uformell tilnærming til baderomsdesign. Alt er organisert og lett tilgjengelig hver morgen både i de åpne hyllene og bak de lukkede dørene. Helt perfekt til et lite bad.

MILK

MILK –- åpen for ekstrautstyr

Milk er bærekraftig og bygget utelukkende av FSC-sertifisert tre, men er tilgjengelig også for deg som har et budsjett å forholde deg til. Da kan du kanskje toppe det hele med signaturdetaljer som en integrert vask eller et stilig blandebatteri?

Sjekk ut tilvalg til badet

MILK white

4 725,-

MILK -– øye for detaljer

Milk fungerer utmerket på små bad, og hver eneste detalj teller for at morgenen din skal bli best mulig. MILKs lette minimalistiske design danner utgangspunktet for å ta dristige fargevalg på vegger, med nye fliser, speil eller kanskje en litt fancy belysning?

MILK –- til en større meny?

Det spesielle skapet er ikke alt Milk kan tilby badet ditt. Hvis du har litt mer plass, kan du velge flere høye overskap og høyskap i Milk-serien og få flere gode oppbevaringsløsninger.

Hvis du planlegger å renovere badet og kanskje til og med utvide det, foreslår vi at du får med deg en av våre eksperter i planleggingen. Møtet er gratis og uforpliktende, og selv om vi ikke selger løsninger for dusjrom eller marmorfliser, jobber vi med både håndverkere og entreprenører som bruker våre danske designmøbler som utgangspunkt for sine jobber.

MILK -– ikke bare til badet

— -– like viktig på kjøkkenet.

La Milk spille hovedrollen på badet ditt, og la det bli Milk på kjøkkenet også.

— -– fungerer også som garderobe.

Med Milk-garderoben kan du bruke de samme grunnreglene på tenåringsrommet.

Utforsk andre badedesign

Se alle baderomsmøbler

Bestill et møte.

Vi vet at et nytt kjøkken er et stort prosjekt. Vi ønsker å sikre at vi har tid nok til å gi deg inspirasjon, hjelpe deg og svare på alle spørsmålene dine. Derfor oppfordrer vi deg til å booke et møte slik at vi har nok av tid satt av til bare deg. Møtene er gratis og uforpliktende, og vil hjelpe deg uansett hvor langt du har kommet i planleggingsfasen.