Frontfarger

NOLIAM — naturlig født eleganse.

I morgendramaet spiller Noliam den perfekte birollen, kanskje med en solid vask eller bare ved å være en lys kontrast til mørkere nyanser på vegger og gulv. På innsiden av Noliam åpner det seg opp stor dybde og virkelig organisatorisk talent. Du finner det tilbehøret du trenger for dagen, hårføner eller andre toalettsaker like for hånden, og de ligger klare for å få deg til å skinne som en stjerne foran speilet.

NOLIAM

NOLIAM — strålende på badet.

Selv om det bare får en liten rolle på en mindre scene, vil Noliams minimalisme by på en fantastisk flott fremvisning der du kan gi plass til de andre aktørene på badet. Den var tidligere kun å finne i hvitt, men vi har tilføyd både arizona beige og wood i utvalget. 

NOLIAM — rent uttrykk og ingen håndtak.

Noliam er et eksempel på dansk design som er rett frem og direkte: Det integrerte håndtaket er førsteprioritet, der hånden får et fast grep og tilgang til det som er på innsiden. Dette håndtaket danner en bred linje som gjør det hele svært stilig, og noe du kan spille videre på for resten av badet.

NOLIAM white

4 987,-

NOLIAM — klar for en ledende rolle.

Noliam har minimalistisk design og er utelukkende laget av tre fra bærekraftig skogbruk samt folie i slitesterk, resirkulert PET.

Et enkelt baderomsskap er ikke hele Noliams repertoar på badet. Du kan enkelt sette inn et skap til håndklær eller lignende på Noliam-badet. Hvis du besøker utstillingslokalene våre, kan du få en oversikt basert på spesifikke ideer du måtte ha.

Hvis du vurderer Noliam både til kjøkkenet og badet, vil det bidra til en overraskende elegant og rød tråd i hele boligen, til en enda mer overraskende lav pris.

Vil du ta en titt på flere baderomsdesign?

— MILK — en overraskende lav pris.

Hvis du ønsker å strekke budsjettet så langt som mulig, er Milk et utmerket alternativ.

— KVIKSETS — hvis du kan bruke en standardstørrelse

Hvis du klarer deg med standardmål, er KvikSets et utmerket valg.

Bestill et møte.

Vi vet at et nytt kjøkken er et stort prosjekt. Vi ønsker å sikre at vi har tid nok til å gi deg inspirasjon, hjelpe deg og svare på alle spørsmålene dine. Derfor oppfordrer vi deg til å booke et møte slik at vi har nok av tid satt av til bare deg. Møtene er gratis og uforpliktende, og vil hjelpe deg uansett hvor langt du har kommet i planleggingsfasen.