NOLIAM -– naturlig født eleganse.

I morgendramaet spiller Noliam den perfekte birollen, kanskje med en solid vask eller bare ved å være en lys kontrast til mørkere nyanser på vegger og gulv. På innsiden av Noliam åpner det seg opp stor dybde og organisatorisk talent. Du finner det tilbehøret du trenger for dagen, hårføner eller andre toalettsaker like for hånden, og de ligger klare for å få deg til å skinne som en stjerne foran speilet.

NOLIAM

NOLIAM -– strålende på badet.

Selv om det bare får en liten rolle på en mindre scene, vil Noliams minimalisme by på en fantastisk flott fremvisning der du kan gi plass til de andre aktørene på badet. Noliam danner et sterkt utgangspunkt for drømmevasken din, og hvis du er på jakt etter ideer på dette området, kan du se her i listen vår over vasker. Eller vil du stikke innom butikken vårt en dag?

NOLIAM -– rent uttrykk og ingen håndtak.

Noliam er et eksempel på dansk design som er rett frem og direkte: Det integrerte håndtaket er førsteprioritet, der hånden får et fast grep og tilgang til det som er på innsiden. Dette håndtaket danner en bred linje som gjør det hele svært stilig, og noe du kan spille videre på for resten av badet.

NOLIAM -– klar for en ledende rolle.

Selv om Noliam er minimalistisk design, er den likevel svært bærekraftig og i sin helhet av FSC-tre. Den er også foliert i slitesterk og resirkulert PET-materiale.

Et enkelt baderomsskap er ikke hele Noliams repertoar på badet. Du kan enkelt sette inn et skap til håndklær eller lignende på Noliam-badet. Hvis du besøker en av butikkene våre, kan du få en oversikt basert på spesifikke ideer du måtte ha.

Hvis du vurderer Noliam både til kjøkkenet og badet, vil det bidra til en overraskende elegant og rød tråd i hele boligen, til en enda mer overraskende lav pris.

Hvis du planlegger å totalrenovere badet, kanskje til og med utvide det, foreslår vi at du tar kontakt med en av våre konsulenter tidlig i planleggingen. Møtet er gratis og uforpliktende, og selv om vi ikke selger løsninger for dusjrom eller marmorfliser, jobber vi med både håndverkere og entreprenører som bruker våre danske designmøbler som utgangspunkt for sitt arbeid.

NOLIAM white

4 885,-

?

NOLIAM –- ikke bare til badet.

Utforsk andre baderomsdesign

Se alle baderomsdesign