Frontfarger

SMART –- det intelligente valget til garderoben.

Du vil bli overrasket over hva du kan gjøre med skyvedører. De kan fungere som inngangen til et fantastisk walk-in-closet eller være veggspeilet som skjuler klærne dine bak, og som får rommet til å se større ut. Og de glir åpne ved hjelp av en liten dytt. Smart og DeLuxe er de to skyvedørskonseptene som danner utgangspunktet for det skreddersydde garderobekonseptet. Vi gir deg gjerne en demonstrasjon, kanskje hjemme hos deg?

SMART

SMART –- adaptiv og lærer raskt.

Hvis du har en separat del eller et hjørne av et rom, er Smart perfekt for å skille delen av med stil. Smart kan også monteres på andre av modulene våre, som her med Modul 16, så det blir en komplett og egen skyvedørsgarderobe. Smart ruller jevnt på skinner, og det finnes flere typer utfyllinger, grep og håndtak å velge mellom, avhengig av smak og rommets design.

SMART black

14 623,-

SMART –- den perfekte dekkhistorien.

Vi er sikre på at du ikke har noe å skjule, men det har kanskje vaskerommet? Det er fantastisk å ha et fint alternativ som kan dekke til alle nødvendige installasjoner og rørleggerarbeid. Men Smart kan gjøre mye mer enn det. Smart er en uunnværlig del av det skreddersydde garderobekonseptet vårt – og det går langt i å oppfylle dine mål. 2,73 meter til taket for å være helt nøyaktig, og det er teknisk sett ingen grenser for bredden. Dette gir deg muligheten til å lage rare hjørner i huset om til bastioner for optimalisert lagring. Du kan til og med skjule vaskemaskinen og tørketrommelen bak Smart-dører.

SMART –- du kan se deg selv i den.

Det gir deg kanskje ikke et kompliment, men Smart med speil kan være svært flatterende for interiøret, og rommet vil føles mer romslig. Våkn opp til den ultimate selfien hver morgen. Men du foretrekker kanskje en av de andre seks overflatene? Alle gir deg tilbake den gulvplassen andre skap krever for å kunne slå ut dørene. Det som er bak speilet, blir opp til deg, men vi foreslår at du også tar en titt på Vario 19. 

SMART speil

9 683,-

Bestill et møte.

Vi vet at et nytt kjøkken er et stort prosjekt. Vi ønsker å sikre at vi har tid nok til å gi deg inspirasjon, hjelpe deg og svare på alle spørsmålene dine. Derfor oppfordrer vi deg til å booke et møte slik at vi har nok av tid satt av til bare deg. Møtene er gratis og uforpliktende, og vil hjelpe deg uansett hvor langt du har kommet i planleggingsfasen.