Frontfarger

VARIO 19 -- helten i din garderobehistorie.

Hvis planen din er en garderobe som ser ut som den fulgte med rommet, vil Vario 19 være helten din. Drømmen om et walk-in-closet eller en fantastisk åpen garderobe full av intelligente løsninger kan bli en skreddersydd virkelighet med Vario 19. Vi lover at du vil bli overrasket over den lave prisen, spesielt for den skreddersydde varianten.

VARIO 19

— synk ned i klassisk dansk design.

Walk-in-følelsen krever noen ganger sitt eget rom, men det kan hende at et hjørne av rommet vil være tilstrekkelig. Hovedpoenget er å få en løsning som vil stille ut klærne, slik at alternativene dine er rett foran deg, slik at du kan se hva som finnes de morgenene du ikke aner hva du skal ha på deg. Det er her Vario 19 kommer inn, fordi du kommer til å tilbringe mye kvalitetstid der inne.  Vario 19 er designet for å gi stor variasjon, men fortsatt beholde proporsjoner og design. Slik kan vi skreddersy en garderobe bare for deg.

— til din disposisjon.

Dansk design lar deg nyte enkelheten i et vinkelrett format og med tiltalende funksjonalitet utført med kompromissløst håndverk. Det kan virke som om klærne er selve dekorasjonen inni. Men Vario er mer enn bare walk-in-materiale. Du kan bygge og kombinere den på en slik måte at den blir en fullstendig frittstående garderobe, skreddersydd etter målene av rommet.

VARIO19 white

44 543,-

— én løsning, så mange varianter.

Vario 19 tar virkelig vare på klær, sko og ting du er glad i.  Den lange listen over valgfrie elementer til Vario 19 inkluderer filtforede skuffer, uttrekkbare hengesystemer, brett, skohyller ... Du har alle valgene du kan drømme om, og ikke bare vil klærne bli pent vist frem, tingene dine blir også beskyttet og vist frem.

Et annet valgfritt tillegg er sidevanger som kan gjøre Vario til en helt frittstående garderobe. Du kan også montere Smart-skyvedører for å fullføre stilen på en elegant måte. 

Opplev VARIO 19

VARIO19 white

44 543,-

Utforsk enda mer dansk garderobedesign