Bare følg disse

Fem tips om hvordan du innreder garderoben din

VARIO19 white

44 544,-

Planlegger du å lage en ny og deilig garderobe til soverommet, entréen, vaskerommet eller barnerommet? Spesielt i planleggingsfasen lønner det seg å tenke gjennom prosjektet slik at du får en garderobe som du vil være fornøyd med i mange år.

Hos Kvik finner du den ultimate kombinasjonen av praktisk funksjonalitet og tidløs design til garderoben din.Fra bukseholdere og trådkurver til skohyller og bøylestenger (selv med innebygd LED-lys!).Vi har et bredt utvalg av tilbehør, slik at du kan utstyre en fleksibel garderobe med mange smarte oppbevaringsalternativer.Vi gir deg skreddersydd oppbevaring med smart interiør som passer akkurat til dine og familiens behov – og lommeboken din.

Fem gode råd

Effektiv design av garderobe

1. Kategoriser klærne dine

Det høres kanskje banalt ut, men det er faktisk mange som ikke gjør det.Del klærne dine inn i kategorier – kjoler, bukser, skjorter osv. – og eventuelle underkategorier, for eksempel farge eller anledning (formell, festlig, jobb, uformell).Det gjør at garderoben virker mer omhyggelig og flott, og du finner lettere det du leter etter.Det er også en god ide å dele inn etter sesong, slik at de tykke strikkegenserne for eksempel er bakerst eller øverst i skapet om sommeren.

2. Bruk hyller og bokser

Det lønner seg å tenke praktisk når du skal innrede garderoben din. Hyller er gode for å utnytte ubenyttet plass – spesielt når de er øverst i garderoben. Bokser er perfekte for skjerf, sokker og andre småting som ellers ikke har et logisk fast sted. Unngå å ha åpne hyller ut mot store rom, da støv vil samle seg på klærne dine.

3. Ikke noe skap med skuffer

Skuffer er ganske enkelt et «must» når du innreder garderoben din. En ryddig person vil glede seg over å kunne sortere undertøy fra sokker og ha andre løse gjenstander i romslige, funksjonelle skuffer, som gir full oversikt og enkel tilgang. Plasser alltid skuffer i den nedre delen av garderoben slik at de er enkle å nå.

4. Smarte bukser

Har du, mannen eller tenåringen mange bukser liggende brettet i stabler i garderoben? Et smart alternativ er bukseuttrekk, som gjør at bukser og jeans henger pent side om side, uten at de krølles. Da har du også en oversikt over fargene for den spesielle skjorten eller genseren som skal matches med buksene i dag.

5. Lille speil på skapet der

Sørg for at du kan se deg selv – helst fra topp til tå – når du velger antrekk fra garderoben. Velg skyvedører med innebygde speil eller et smart uttrekksspeil som kan trekkes fremover fra skapet og skyves tilbake når du ikke lenger trenger det. Med et stort speil i garderoben kan du sørge for at klærne passer perfekt før du løper ut av døren.

SMART speil

9 683,-

Oppdag potensialet til garderobedesigns

Se alle garderobedesignene våre
— Stilige skyvedører

Moderne liv skaper ofte rot! Og hvis du fokuserer på å utnytte plassen i garderoben din til fulle, anbefaler vi stilige skyvedører som utnytter både alle kriker og kroker i rommet samt den fulle høyden.Skyvedørene kan skreddersys til vaskerommet, barnerommet, soverommet – og hvor du ellers trenger det – slik at du får et harmonisk uttrykk i hele huset. Du får også mer gulvplass, siden skyvedørsskap ikke tar opp ekstra plass i rommet når du trenger tilgang til garderoben.

— Høye skap og innebygde skap

Garderobeløsningene våre gir deg full plassutnyttelse! Et praktisk høyt skap med hyller gir deg massevis av muligheter for å oppbevare strikkegensere, vinterklær og smarte bokser med skjerf, votter og sykkellys.Hvis du må tenke alternativt, gir smarte innebygde skap deg uventet plass på for eksempel barnerommet, når du også kombinerer det med en seng for juniorer.