Slik gjør du

Design ditt eget walk-in-closet

VARIO19 white

44 543,-

Etter at Sex &the City kom med nye episoder, drømmer du om et fantastisk walk-in-closet? Det forstår vi godt! Et walk-in-closet er det beste innen garderober – og det er faktisk ikke uoppnåelig. Vi tror i det minste ikke det! Vi tror at alle har rett til en dristig og personlig garderobe, akkurat som Carrie Bradshaw sin. Så hvorfor ikke la oss hjelpe deg med å skreddersy ditt nye walk-in? Ta sjansen på å få en garderobe som passer deg og hjemmet ditt perfekt – og som du vil like å gå inn hver eneste dag.

Med et walk-in-closet er det nesten bare fantasien din som setter grensene for hvordan det kan organiseres. Derfor er det lurt å be en ekspert om råd. Vi vet hvordan du får den fantastiske oversikten som gjør det til en glede å velge antrekket ditt hver eneste dag. Og vi hjelper deg med å finne den rette balansen mellom funksjonell oppbevaring og inspirerende innredning.

Du lurer kanskje

Hva koster et walk-in-closet?

Vi holder prisene lave slik at flere har råd til dansk-designede garderober, kjøkken og bad av høy kvalitet. Selv med et stramt budsjett kan vi gi deg en fantastisk garderobeløsning. Vi gir deg overraskende mye for pengene – til og med om du vil realisere drømmen din om et walk-in!

Les veiledningen vår om hva et walk-in-closet koster

VARIO19 white

44 543,-

Størrelse er ikke noe problem

Walk-in-closet på bare noen få kvadratmeter

Selv om du ikke har nok plass til et ekte walk-in, kan du enkelt lage en veldig fin luksuriøs garderobe som gir deg en praktisk oversikt over alle klærne og tilbehøret ditt – selv om du bare har noen få kvadratmeter å jobbe med. Med de riktige oppbevaringsløsningene kan du faktisk ha din egen unike garderobe som både ligner og føles som et walk-in-closet på soverommet uten at det koster en formue.

Utforsk garderobetilbehøret vårt

VARIO19 white

44 543,-

Et alternativ

La soverommet og garderoben gli over i hverandre

For mange er soverommet ikke bare et soverom. Rommet skal fungere både som en garderobe og som et personlig fristed, hvor det er en rolig og avslappende atmosfære. Det krever en god balanse, og her er innredningen avgjørende!

SKYVEDØRER speil

9 682,-

Vurder hvilke alternativer rommet gir deg, siden det betyr mye for om du kan designe et mini-walk-in-closet. Hvis du har et ledig hjørne på soverommet, er det åpenbart at du kan integrere dette i garderobeløsningen din. Med en garderobe i hjørnet og riktig plassering av frittstående garderobestativer og kanskje en liten kommode, kan du faktisk skape følelsen av et rom i rommet. En hjørnegarderobe gir deg – nesten – følelsen av å stå inne i en garderobe, og du kan enkelt få full oversikt over sko, klær og tilbehør. Du kan også bruke en garderobe som romdeler, og dermed skille walk-in-delen fra soverommet.

VARIO19 white

44 543,-

Design og styling spiller en viktig rolle


Hvis du ikke kan inkludere to vegger i ditt mini-walk-in, kan mindre også fungere – det viktigste er å skape den rette følelsen! Her spiller design og styling også en viktig rolle. Kombiner et skyvedørsskap med et åpent skap, bøylestang, speil og annet tilbehør som enkelt kan inkluderes som en naturlig del av rommets innredning.

Det finnes ingen faste regler

Innred garderoben i din personlige stil

Garderoben din handler om mer enn praktisk oppbevaring – den er av stor betydning for interiørdesignen av rommet som helhet. Derfor er det viktig at du vurderer hvordan ditt mini-walk-in-closet fungerer med de andre møblene og materialene i rommet – har du tregulv eller tepper, store og ensartede hvite overflater eller mer naturlige og rå strukturer? Ta det som utgangspunkt når du bestemmer deg for et uttrykk for soverommet. På den måten binder det alt sammen som en helhet.

Ser du etter en potensiell walk-in-closet-design?

Utforsk garderobedesignene våre