Inspirasjonsmøtet – når bør jeg bestille et?

AVOLIA arizona beige

106 814,-

Du har kanskje aldri prøvd å få et nytt kjøkken eller pusse opp hele hjemmet, så du har sikkert mange spørsmål. Det kan være vanskelig å vite hvor du skal begynne. Det er nettopp det inspirasjonsmøtene våre er til for.

Du vil utforske de nyeste designene og smarte løsningene som er tilgjengelige, og få en følelse av hvordan du vil at hjemmet ditt skal se ut. Kanskje du ønsker å vite hvilke typer benkeplater som er mest ripebestandige? Eller kanskje du drømmer om et kjøkken, et bad en eller garderobe, men et mindre problem kommer stadig i veien?

Alt dette er gode grunner til å snakke med en ekspert – og du trenger ikke engang å vite sikkert om du vil jobbe med oss for prosjektet ditt. Vi hjelper deg med de første stadiene ved å svare på spørsmålene dine og hjelpe deg med å finne den beste løsningen for prosjektet ditt.

Ta deg tid til en samtale som er nettopp det — en samtale

Vi kaller det et inspirasjonsmøte, men vi har ikke et hemmelig program som på magisk vis inspirerer deg, bortsett fra utstillingslokalet vårt. Det er ingen technicolor-presentasjon. Det er som regel bare en samtale – noen ganger på hver sin ende av et skrivebord, men ofte med en spasertur rundt i utstillingslokalet vårt og en kopp kaffe i hånden. 

Det første skrittet på reisen

Selvfølgelig er det fornuftig å tenke på inspirasjonsmøtet som ditt første møte med oss, siden det er der vi svarer på alle de innledende spørsmålene dine. Vi gjennomgår alle spørsmålene dine, og forhåpentligvis forlater du oss inspirert og med en avtale om neste møte med oss – der vi tegner det nye kjøkkenet. 

Så et inspirasjonsmøte er nettopp det – et møte for å inspirere deg og åpne øynene dine for alle mulighetene til det nye kjøkkenet, badet eller garderoben. Og det er en sjanse for deg til å stille spørsmål og få ekspertråd før du begynner med konkret planlegging av prosjektet ditt.

Avtal et inspirasjonsmøte i dag og kom i gang