Mer plass med intelligent oppbevaring

Alle rom fortjener oppmerksomhet og harmoni – også de små og skjeve rommene. Når boligen eller bare enkelte rom kommer inn under kategorien «lite, men bra», kan intelligente oppbevaringssystemer gi overraskende mye plass til alt fra sko og tøy til nips og hverdagens rot.

Det trenger ikke å være et stort prosjekt å få en liten garderobe! Enten det er entreen som er utfordringen, eller det eiendomsmegleren kalte "et sjarmerende og koselig soverom", er det hjelp å få blant tipsene våre til smarte løsninger som drar nytte av det lille rommet – uten å knuse budsjettet.

En varm velkomst inn i boligen

En liten entre som fylles med yttertøy, sko og støvler, ser fort rotete ut.

Men uansett størrelse kan du vanligvis organisere plassen på en bra måte, slik at det er lett å komme inn og ut av døren. Smarte skohyller gir plass til fottøyet, og spesielt et smalt inngangsparti vil dra nytte av skyvedører som skjuler yttertøy, utnytter høyden i rommet maksimalt og ikke tar opp plass når du åpner dem.

Og så kan du toppe det hele med en hattehylle og enkle, vakre opphengsløsninger som skaper luft og lys i rommet.

VEDA white

33 344,-

Plass til drømmene dine på soverommet

I et lite soverom er en løsning med innebygde skap åpenbar, men du kan også bruke plassen i et hjørne for å få en praktisk garderobe, enten med hengslede dører eller skyvedører. Sengen kan også by på svært effektiv oppbevaring. Med smarte skuffer på hjul kan du rulle på plass håndklær, sengetøy, ting og tang og julepynt under sengen og dermed gi plass til store drømmer, selv på et lite soverom.

SKYVEDØRER speil

9 682,-

Den lille løsningen som utgjør en stor forskjell

Velg skuffer i stedet for hyller

Med praktiske, romslige skuffer kan du utnytte dybden og få bedre oversikt enn når klær og ting og tang ligger lagvis i hyllene. Skuffer er sjelden det billigste alternativet, men hvis du er på jakt etter optimale oppbevaringsløsninger, vil plassutnyttelsen i garderoben gi deg god verdi for pengene. Legg de skitne klærne i smarte skittentøysposer som kan trekkes ut, og plasser skuffene nederst i skapet der de er enkle å komme til.

Dra nytte av høyden fra gulv til tak

Bli kvitt den daglige irritasjonen av rot oppå garderobeskapet. Høye skyvedører fra gulv til tak skjuler alt rotet. Da kan du kanskje sette inn noen ekstra hyller over skapet, og vips! Du får et perfekt sted til soveposer, gjestedyner og andre ting som bare sjelden trengs å hentes frem. Og så får du en ren, harmonisk stil med på kjøpet!

Finne ekstra plass

Et smalt inngangsparti eller skrå vegger gir ofte mye ubrukt plass. Hvis det er lavt under taket, kan du skape en illusjon av det motsatte ved å henge hyller under taket. Det gir plass til lekre oppbevaringsesker, bøker eller fargerike stilettsko på rad og rekke! Få mer gulvplass med få, men romslige møbler, og komplementer garderoben din med hyller som kan henges på veggen. Da kan tingene dine flyttes opp fra gulvet, og rommet blir luftigere.

Synes du det er vanskelig å huske hva du oppbevarer i garderoben? Når det er dårlig plass, kan sommertopper, shorts og kjoler lett legges bak strikkegensere og ullsokker. Sorter i garderoben din etter årstid: Legg vinterklærne bakerst i skapet eller i esker om sommeren, og finn dem frem igjen når frosten banker på døren. Det er som å få en ny garderobe to ganger i året!

Det er viktig at målingene er riktige.

Hvis dette er første gang du bruker tommestokk, bør du måle i henhold til følgende retningslinjer når du trenger ny skyvedørsgarderobe:

  • Høyden måles på tre steder, på venstre side, i midten og på høyre side. Det er det laveste målet som bestemmer høyden.
  • Bredde – målt langs gulv og tak for å se om veggene er skjeve. Det laveste målet bestemmer bredden.
  • Dybde – Standarddybden i våre løsninger er 68 cm. Dette sikrer at du har plass til skap, skinner og skyvedører.

La oss hjelpe deg med å nå målet med en god garderobeløsning. Vi har mye erfaring med alt fra kompakte garderober til eksklusive walk-in-closets.

Veiledning for måling av garderobe

Bestill et møte.

Vi vet at et nytt kjøkken er et stort prosjekt. Vi ønsker å sikre at vi har tid nok til å gi deg inspirasjon, hjelpe deg og svare på alle spørsmålene dine. Derfor oppfordrer vi deg til å booke et møte slik at vi har nok av tid satt av til bare deg. Møtene er gratis og uforpliktende, og vil hjelpe deg uansett hvor langt du har kommet i planleggingsfasen.

Garderober og skyvedører

Designs
— VARIO19 white

En vakker og enkel åpen garderobe, designet med fokus på de rene linjene og enkel tilgang til det du bruker mest.

— SMART black

Smarte skyvedører i svart er for deg som ønsker en elegant og minimalistisk garderobeløsning.

— MILK

Milk-garderoben er det perfekte valget for deg som leter etter klassiske og enkle hvite skap med dører.