Her er hva budsjettet ditt rekker til

Så mye dansk design kan du få for pengene dine

Hvitt rustikt kjøkken med innbygd stekeovn og hvite fronter
Når du prioriterer riktig og tar de riktige valgene fra begynnelsen, kan du få en overraskende mengde dansk design for budsjettet ditt. Uansett hva du velger kan du få et smart, bærekraftig dansk designkjøkken som vil vare i mange år fremover. Din lokale kjøkkenekspert hjelper deg med å velge riktige skap, benkeplater, hvitevarer og tilbehør. Etter det er det opp til deg å bestemme om du vil oppgradere. Men du kan alltid være trygg på at kjøkkenet Fountation er noe du kan være stolt av å eie i mange år fremover.

Få en god start på kjøkkendrømmen

— Detaljene utgjør forskjellen

I sortimentet vårt av produkter til overkommelige priser finner du kjøkkenvasker, blandebatterier og benkeplater som alle holder totalprisen nede uten å gå på kompromiss med kvalitet eller design. Vi synes at alle har rett til et flott dansk designkjøkken, uansett hva budsjettet deres er.

— Bestill et møte når det passer deg

Du kan bestille møtet når det passer deg og kalenderen din. Vi tilbyr forskjellige typer møter, så det er opp til deg om du vil møtes i en butikk, hjemme i ditt eget trygge miljø eller via et videomøte.Alle typer møter er gratis og uten forpliktelser, og som alltid sørger vi for at du mottar kundeservice i verdensklasse.