Bestille et møte – hvilken type er riktig for meg?

Inspirasjonsmøter, hjemmemøter, prosjektmøter, nettmøter – vi innrømmer at vi har mange forskjellige møter, og hvis du har problemer med å velge hvilket som passer best for deg, har vi laget denne raske oversikten. Hvis du lurer på om de er helt nødvendige – kan du være trygg på at det er de. De er den beste måten å få gratis, profesjonelle råd til prosjektet ditt og den udelte oppmerksomheten til kjøkkeneksperten din på. De er det perfekte stedet å stille alle spørsmålene dine, slik at du virkelig kan forstå det store prosjektet du skal til å ta fatt på.

Hvorfor kaller vi dem møter?

Du har helt rett, møtene våre er faktisk helt uformelle, siden det ikke er noen kleskode eller en gang et møterom – vi kunne like gjerne ha kalt dem «kjøkkenbordsamtaler». I tillegg er de helt gratis!

Vi kaller dem møter fordi det er så viktig å møtes og sørge for at vi er helt på linje. Et nytt kjøkken, bad eller garderobe er en stor avgjørelse, og du må ha en god relasjon med konsulenten. Du vil tross alt jobbe med dem fra start til slutt på prosjektet ditt. Kjøkkenene våre kommer ikke i en brun eske med et plug and play-produkt inni. De er skreddersydde løsninger som tar hensyn til alle særegenhetene i det mest sentrale rommet i hjemmet ditt – og det er alltid verdt å få alle brikkene på bordet før vi starter puslespillet.

Gjør en bestilling  – det utgjør hele forskjellen

Når du bestiller et møte, er du sikker på at konsulenten vår har tid til deg. Du får konsulentens fulle oppmerksomhet slik at du kan fokusere på situasjonen din, drømmene dine og budsjettet ditt – og det kan utgjøre hele forskjellen for prosjektet. Og du vil få en god start med den ene personen som kommer til å være der for deg gjennom hele prosjektet. I tillegg er det helt gratis, så det er egentlig ingen grunn til å ikke bestille et!

Hvor skal vi møtes?

I butikken vår

Kom til butikken vår, hvor du kan oppleve alle designene våre, ta på materialene og virkelig få en følelse av hva som passer for deg. Vi koker kaffen.

Hos deg

Den talentfulle kjøkkeneksperten vår kommer hjem til deg med en koffert full av prøver, og du kan snakke om prosjektet ditt akkurat der hvor det skal skje. Du er ansvarlig for kaffen.

Nettmøte

Vi møtes på Zoom for å diskutere prosjektet ditt. Dette betyr at vi begge lager kaffen.