Prosjektmøte – når bør jeg bestille det?

Når du er klar til å komme i gang med å designe det nye kjøkkenet, er det fornuftig å bestille et prosjektmøte. Du har en god idé om hva slags tidsplan du forventer samt utseendet du vil ha, og du er klar til å gå i gang med detaljene.

Det viktigste møtet

Det er her de store beslutningene tas.

For noen vil dette være det andre møtet, siden alle de innledende spørsmålene ble besvart under inspirasjonsmøtet og du vet når du vil at prosjektet ditt skal gå videre. Et inspirasjonsmøte ikke er obligatorisk, og du kan begynne med et prosjektmøte hvis du har bestemt deg helt og holdent, og hvis du har målene og alle konstruksjonsdetaljene klare.

Under dette møtet begynner du og en av våre kjøkkeneksperter å planlegge alt i detalj i vår avanserte programvare. Du vet hvilken design du vil ha, målene på kjøkkenet, hvilke elementer du trenger samt tidsplanen for prosjektet. Vi tegner det nye kjøkkenet ditt sammen, og du får en 3D-avbildning av hvordan det vil se ut. Derfor tar dette møtet to timer. 

Vi kan vise deg det endelige resultatet i 3D – og gi deg et detaljert tilbud du kan vurdere. 

Etter dette møtet er det ikke for sent å ombestemme seg om et benkeplatemateriale eller en fargenyanse – men du bør komme til møtet forberedt på å ta beslutninger.