Liebherr

Man kan ikke si tysk ingeniørkunst uten å si Liebherr. I mer enn 60 år har Liebherr utviklet enestående ekspertise når det gjelder kjøl, frys og vin, noe som gjør dem til spesialister innenfor deres segment. Opplev produkter som bl.a. hører til de mest støysvake og innovative på markedet.

IRDe 5120: Fleksibel oppbevaring

Når komfort møter estetikk. Fleksibel oppbevaring blir lekende lett. I flaskekurvene er det rikelig med plass til flasker og kartonger. Kurvenes hylle er utstyrt med teleskoputtrekk og glir mykt ut og inn, noe som forenkler tilgangen til varene. Øverst i skapet har du digital displaystyring.

Fryseskap til innbygging

Med NoFrost-teknologien behøver du aldri å bekymre deg for avriming. Det sørger nemlig NoFrost for, når det er nødvendig. IceTower produserer og gjør det mulig å oppbevare opptil 5,7 kilo isbiter. De fleksible skuffene gir deg god oversikt over matvarene.

Perfekt oppstilling

Fremhevede funksjoner

Fleksible løsninger

Ofte er det ikke tilstrekkelig oppbevaringsplass i døren til alle flaskene. Her har Liebherr funnet den perfekte løsningen. I flaskekurvene er det rikelig med plass til drikkevarene dine. Du kan til og med oppbevare en kasse øl/brus.

IRDe 5120

Lengre friskhet og holdbarhet

Friskhet er nøkkelordet. Dette har Liebherr gjenoppfunnet med den patenterte BioFresh-teknologien som sikrer ideelle forhold for frukt og grønnsaker. Hold matvarene friske i opptil 40 dager lenger i våre BioFresh-skuffer.

Læs om BioFresh

Praktisk oppbevaring

En god oversikt over matvarene samt maksimal utnyttelse av plassen. Hvert apparat er gjennomtenkt ned til miste detalj. Du kan f.eks. plassere frossenpizzaene dine slik at plassen utnyttes optimalt.

SIFNei 5188

10 års Liebherr-garanti

Liebherr er så sikre på produktene sine at de utvider kompressorgarantien på apparater registrert innen to år etter kjøpsdatoen. Få derfor ekstra ro i sjelen når du investerer i et Liebherr-produkt.

Læs om garantien