NEFF Collection

NEFF Collection tilbyr en unik serie hvitevarer designet for å inspirere kreativitet. NEFF ønsker å oppmuntre nysgjerrige matelskere og hobbykokker med en utrettelig appetitt for nye smaker til å eksperimentere på kjøkkenet. Med produkter fra NEFF kan du skape et personlig kjøkken som passer din stil og smak.

NEFF Collection — cook, create, inspire.

Det skal være enkelt og morsomt å lage mat. Derfor er produktene i NEFF Kolleksjonen designet med smarte funksjoner og stilige detaljer. Slike som Slide & Hide®, Flex Design, Smart Hood Automatic og pyrolytisk selvrensing, som forvandler søl til aske slik at du slipper å skrubbe ovnen manuelt.

Slide & Hide® — eksklusivt hos NEFF.

Få mer plass når du lager mat. NEFF er stolt av sin innovasjon Slide & Hide®, ovnsdøren som glir smidig inn under ovnen. Den nedfellbare døren gjør det enklere og mer komfortabelt å få tilgang til maten i ovnen. Perfekt når du setter inn eller tar ut mat, ønsker å smake eller krydre rettene dine.

Oppdag NEFF Collection

Utvalgte funksjoner

Slide & Hide®

Opplev den unike ovnen med en dør som "forsvinner". Den helt innfellbare ovnsdøren Slide & Hide® gir deg enklere tilgang til ovnen, følelsen av mer plass på kjøkkenet ditt, og reduserer risikoen for å brenne deg på den varme døren. Kun hos NEFF.

Flex Design

Gjør kjøkkenet ditt personlig med Flex Design. Velg sidepaneler, håndtak og knotter til hvitevarene dine i fire karakteristiske aksentfarger: Deep Black, Anthracite Grey, Metallic Silver & Brushed Bronze. Enkelt å feste og bytte ut selv.

Twist Pad Flex®

Oppdag nye muligheter på kjøkkenet med Twist Pad Flex®. Styr temperatur og funksjoner i ovnen, platetoppen eller kaffemaskinen din enkelt og praktisk med det magnetiske og avtakbare vredet. Velg den designen som passer din stil og ditt kjøkken med Flex Design.

Flex Induction

Utnytt matlagingens området maksimalt. Store kjeler, brede stekepanner, stekebrett – plasser bare dine kjeler på induksjonstoppen og la den kjenne størrelsen og posisjonen, eller slå sammen koke-zoner for å få mer plass. Varmen fordeles der den trengs.