Møt våre franchisetakere

Ralph og Mai Nissen — Kvik Hamburg Altstadt

Det danske paret Ralph og Mai Nissen vokste opp i området der Kvik ble grunnlagt, så da de så at vi ønsket å åpne på det tyske markedet, var det ikke i tvil om at en Kvik-franchise var det rette valget for dem. De nølte heller ikke med å være først, de var tvert imot begeistret for det.

Vi slo av en prat med dem i det flotte utstillingslokalet deres i Hamburg litt over ett år etter at de satte i gang.

Fra interiør til kjøkken

Før de åpnet den første Kvik-butikken i Tyskland drev Ralph og Mai flere butikker for Søstrene Grene. Til tross for mangel på kunnskap om å selge kjøkken, gjorde erfaringen med å drive butikk og kommunisere med kunder dem til ideelle kandidater. 

Med vårt omfattende opplæringsprogram og støtte fra en dyktig detaljhandelskonsulent i løpet av de første månedene, kom de seg raskt inn i forretningsforløpet med å designe og installere kjøkken for kundene. 

Starten på reisen

Tidlig i 2021 lurte Ralph og Mai på hva de skulle gjøre videre. Ralph oppdaget et innlegg fra vår administrerende direktør Jens-Peter Poulsen på LinkedIn, der det sto at Kvik hadde planer om å åpne i Tyskland. Etter en kort samtale med Mai sendte han en melding på LinkedIn der og da.

En uke senere var de i Danmark og snakket med teamet om mulighetene. 

Hør hele historien deres i podcasten vår

Den som intet våger, intet vinner

— Ralph Nissen
Franchisetaker hos Kvik Hamburg Alstadt

Selge et konsept — ikke et produkt

For Ralph og Mai appellerte hele konseptet rundt Kvik. Vi har en nøye utvalgt kolleksjon av danske designkjøkken – hos oss får du altså ikke 50 forskjellige farger å velge mellom. Vi følger med på hva kundene er ute etter og tilbyr tidløs design i populære farger og finisher. 

I tillegg er vi åpne om hva tilbudene våre innebærer, slik at kundene vet nøyaktig hva de får for prisen. Denne måten å drive forretning på passet godt til Ralph og Mais verdier. 

Vær som Ralph og Mai — bli med oss!

Start din egen Kvik-reise og bli en del av et vinnende konsept. 

Søk her