Finn ditt drømmekjøkken i vår katalog

Leter du etter moderne dansk design som både er vakkert og funksjonelt? Finn inspirasjon i vår kjøkkenkatalog.

OAKWOOD — Et ekte bevis på godt håndverk.

Allerede ved første øyekast vises særpreget med heltre eik, vakkert utformede detaljer som fingerskjøter og integrerte håndtak. Du kan kjenne hvor mye arbeid og finesse som er lagt i dette kjøkkenet, og resultatet er en kombinasjon av enestående teknikk, suveren kvalitet og naturlige, bærekraftige materialer. Dette kjøkkenet appellerer ikke bare til sansene dine, men gir også et sterkt uttrykk i boligen.

OAKWOOD

Enestående håndverk

Oakwood er laget av eik i heltre med overflater forbundet med kvalitetsdetaljer som fingerskjøting og integrerte håndtak. Det er et vakkert kvalitetsstempel i boligen.

Smart dansk design

Oakwood er selve symbolet på smart dansk design. Vi har tenkt funksjonell design og laget en stil med 3 skuffer, atskilt med tynne svarte linjer uten mellomrom, slik at det blir lettere å holde rent. Og stilen med 3 skuffer på skuffer og fronter gjør at den harmoniske designen skinner gjennom.

Et kvalitetsstempel

Med dette kjøkkenet kan du fremvise et ekte bevis på godt håndverk i boligen. Dette er et bærekraftig valg som kun er laget av tre fra sertifisert og bærekraftig skogbruk, og kombinert med andre designer vil du få et førsteklasses uttrykk som vil vare i mange år fremover. Det tradisjonelle snekkerarbeidet og de innovative teknikkene i Oakwood representerer dansk design på sitt aller beste.

OAKWOOD – et kvalitetsstempel.

Utforsk de andre kjøkkendesignene våre.

Design