X-MODULEN

Med utgangspunkt i danske håndverkstradisjoner – og mange farger og kombinasjoner – gir X-modulen deg muligheten til å skape et personlig uttrykk som et elegant oppbevaringsmøbel til hvert av hjemmets rom. De vendbare, tofargede skyvedørene uten beslag er perfekte eksempler på dansk design og håndverk. De massive eiketreskuffene tilfører en pen, naturlig look – og er satt sammen med fingerskjøting.

X-modulens mange kombinasjonsmuligheter

De forskjellige fargevalgene på skyvedørene, samt treskuffene i enten natureik eller mørk eik, gir deg muligheten til å sette sammen et helt personlig møbel. Uttrykket kan lett forandres etter sesong, humør eller andre behov ved å endre plasseringen av skuffene eller snu dørene med et enkelt grep.  

Velg mellom X-modulen i forskjellige størrelser fra 120–200 cm. Velg mellom de unike, vendbare skyvedørene i svart, hvitt, grått, mørkeblått eller messing – og med enten svart eller mørkeblå bakside. Og velg mellom treskuffer i natureik eller mørk eik. 

Fjern linjene mellom kjøkken og stue

X-modulen som kjøkkenmøbel

X-modulen kan integreres som en del av det elegante Prato-kjøkkenet, hvor tradisjonelt design møter et eksklusivt og minimalistisk uttrykk. Som integrert kjøkkenmøbel er X-modulen designet for å fjerne linjene mellom kjøkkenet og resten av hjemmet på en naturlig og sofistikert måte.

Med Prato får du et kjøkken med mange muligheter som passer til nettopp ditt liv, dine vaner og din smak.