Finn ditt nye kjøkken, bad eller garderobe hos Kvik i Bergen

Gjør kjøkkendrømmene dine til virkelighet

Finn ditt nye drømmekjøkken, bad eller garderobe i våre butikker i Bergen. Våre erfarne kjøkkenkonsulenter står klare til å ta imot deg og hjelpe deg med å realisere din visjon om det perfekte kjøkken, bad eller garderobe - noe vi mener alle fortjener.

Besøk din nærmeste butikk i Bergen

Bergen Kanalveien

Se butikk

Bergen Åsane

Se butikk

Bergen Vest

Se butikk

Hva kan vi gjøre for deg?

Våre kjøkkenkonsulenter i Bergen strekker seg langt for at du skal få en god opplevelse, og de hjelper deg med å finne den riktige løsningen for ditt kjøkken, bad eller garderobe. Det betyr også at du hos oss alltid får råd og veiledning som tar hensyn til dine ønsker og ditt budsjett. Du kan få hjelp på dine premisser og fritt velge om du vil booke et møte i butikken, på nettet eller hjemme. Vi kommer til og med hjem til deg!

Vi bryr oss om detaljene i hvert design

Enten du drømmer om et nytt kjøkken, bad eller garderobe, er du garantert dansk design av høy kvalitet med fokus på resirkulerte materialer. Vi legger like stor vekt på estetikk som på funksjonalitet og tilbyr samtidig opptil 25 års garanti. Du er alltid sikker på å få en løsning som du kan bruke og ha glede av i mange år fremover.

Hvorfor velge Kvik? →

Dansk design til overraskende lave priser

Et vakkert kjøkken eller bad eller en fin garderobeløsning i kvalitetsmaterialer er ikke bare forbeholdt de få. Vi vet at pris er en viktig faktor, og derfor har vi sørget for å holde våre priser lave og oversiktlige uten at det går på bekostning av design og kvalitet. Du får med andre ord mer for mindre, enten du velger en kjøkken-, bad- eller garderobeløsning hos oss.

I tillegg tilbyr vi ulike finansieringsløsninger tilpasset dine behov, slik at du får de beste forutsetningene for å realisere kjøkkendrømmene dine.

Les mer om finansieringsmulighetene våre →

Hvitt kjøkken med innebygde ovner og en arbeidsbenk av massivt tre