Kvik bedrift

Boligforeninger.

Vi hjelper gjerne til, enten det bare er noen få kjøkkener eller alle kjøkkenene på eiendommen som trenger å moderniseres. Og husk at vi også kan bad og garderober! Siden 1983 har vi samarbeidet med borettslag og byggeledere for å modernisere og renovere leilighetene deres.

Svar på dine spørsmål.

Vi samarbeider med en rekke borettslag og eiendomsforvaltningsselskaper for å renovere hele blokker med kjøkken. Ved å samarbeide med en butikk i nærheten får du enkel tilgang til butikkens verksted og lager og ukentlige leveranser, slik at du kan levere i tide som avtalt. Vi vet at du har spørsmål om hvordan dette fungerer.

Kompetent og målrettet rådgivning.

For at du skal få best mulig veiledning, får du din egen kontaktperson på Kvik. Sammen med kjøkkeneksperten finner du den ideelle løsningen for borettslaget eller boligforeningen.

Konkurransedyktige priser.

Du vil alltid få konkurransedyktige priser på våre kjøkkenløsninger. Ring eller skriv til oss for å finne ut mer.

Fleksibilitet.

Kort eller lang tidslinje? Ikke noe problem, vi kan ta hånd om alt, og vi garanterer selvfølgelig kvalitet. Avhengig av dine behov kan vi ta hånd om målingene, ta ut de gamle kjøkkenene og montere de nye.

Stabil levering.

Hos oss er det alltid produkter på lager, slik at vi kan levere selv med stramme tidsfrister.

Tilpassede løsninger.

Alle butikkene våre har sitt eget verksted som kan skreddersy bestillingen din raskt og enkelt.

Kvik tilbyr gode løsninger for oss og våre kunder.

-- Torstein Dahl
Riis Bygg AS

Smugtitt på produktene våre.

Ta en titt på de flotte produktene! Det er akkurat dette kundene dine drømmer om. Vi kan hjelpe deg å gi dem drømmekjøkkenet, drømmebadet og drømmegarderoben.

Oppdag våre produkter.

Garderobe.

Kjøkken.

Bad.

Bli bedre kjent med oss.

Mer om oss.

Les mer om historien vår og verdiene våre, og få mer informasjon om selskapet. Vi har vært her siden 1983, og vi drar ingen steder.

Kvik bedrift.

Mer info om Kvik bedrift