Få mer plass, lett

XXL -- mer er mer.

Vi gir deg mer -- til en overraskende lav pris, hver gang.

Hvor mye mer? 15 % mer for å være nøyaktig.

Våre standard skapstørrelser gir deg mer plass enn konkurrentene sine, og best av alt, det er allerede inkludert i prisen. Det betyr at du ikke trenger å streve mer med å klemme inn store gryter og panner, det er plass til den store vinglassamlingen og mer plass i barnas godteriskuff – hva mer kan du be om?

Trenger du litt ekstra?

-- hva med 40 % mer oppbevaring?

XXL-serien våre gir kjøkkenet ditt en oppbevaringsøkning, både i høyde og dybde, og gir deg en betydelig mengde pusterom på det nye kjøkkenet.

Trenger du litt ekstra?

-- hvordan ser 40% ut?

Bare se hvor mye mer et XXL-skap kan gi deg. Perfekt for kjøkkenkjennere og store familier, eller rett og slett de av oss som liker litt mer plass.

Ikke mer romstering etter ekstra gafler

-- mer plass til deg.

Få enkelt oversikt over hva som er i skuffene dine, og ha det innen rekkevidde også. Det er det fine med litt ekstra plass, det hjelper mye. Ikke mer romstering etter en spesiell bolle, eller oppdage at du allerede hadde den melispakken som du nettopp kjøpte. Et rolig, organisert kjøkken begynner med å kunne se inn i alle hjørner av kjøkkenet ditt – selv skuffene.

Vi sørger for at hver centimeter brukes

-- hemmeligheten er enkel.

Designerne våre fant en innovativ måte å gi deg mer på, og du vil knapt legge merke til det fra utsiden. Vi bruker sokkelen, som vanligvis er dødrom, for å gi deg et ekstra løft for maksimal oppbevaring. Og enda bedre: det gjør det til den perfekte høyden for benkeplatene dine.

XXL gir deg en enkel løsning

-- få mer plass, lett.

Vi gir deg friheten til å style kjøkkenet ditt akkurat som du vil ha det. Enten du alltid har drømt om at alt skal ha sin plass, eller å rydde bort små kjøkkenapparater raskt (uten å kjempe for å finne plass i skapet), gir XXL deg en enkel løsning. I stedet for å henge veggskap som tar opp lys og plass på kjøkkenet ditt, gir XXL-skapene våre deg maksimal oppbevaringsplass uten å ofre dyrebar veggplass.

Slå sammen kjøkkenet og stua på en enkel måte

–- gjør plass for personligheten din.

Bruk den andre siden av skapet til å vise frem hva som gjør deg til deg. Skolebilder og tegninger av junior, vaser med friske blomster eller den omfattende kokeboksamlingen. Det er en enkel måte å sette et personlig stempel på boarealet ditt på.

Bransjestandard

-- ingenting ekstra.

XL-løsningen vår

-- 15 % ekstra oppbevaring.

XXL-løsningen vår

-- 40 % ekstra oppbevaring.

Plass til å nyte kjøkkenet ditt

-- det er ikke bare skapplass du får.

Det er arbeidsflatene dine også! Fancy oljer og krydder, espressomaskin, brødbokser og skåler ... det er mye som tar opp plass på benkeplatene dine. Heldigvis betyr XXL inne i skapene dine at du får luksusen av litt mer plass på toppen også, hele 20 % mer. Så gi deg selv mer pusterom til søndagsbaking, et vinglass med venner eller bare til å nyte luksusen av å ha kjøkkenmaskinen innen rekkevidde til enhver tid.

Bestill et møte.

Vi vet at et nytt kjøkken er et stort prosjekt. Vi ønsker å sikre at vi har tid nok til å gi deg inspirasjon, hjelpe deg og svare på alle spørsmålene dine. Derfor oppfordrer vi deg til å booke et møte slik at vi har nok av tid satt av til bare deg. Møtene er gratis og uforpliktende, og vil hjelpe deg uansett hvor langt du har kommet i planleggingsfasen.

Bestill et møte

Mer verdi for pengene!

Finn ut hvordan vi gir deg mer for pengene

-- dansk design til overraskende lave priser.

Sjekk ut våre garantier

-- vi står bak kvaliteten på produktene våre.