Frisk opp inngangspartiet med fem enkle trinn

Hadde du elsket et mer innbydende inngangsparti i huset ditt? Eller har du forhåpninger om å organisere rommet til tenåringen? En skreddersydd garderobe kan være løsningen, og du vil bli overrasket over hvor rimelig det egentlig er. Sjekk hvordan du kan fornye de fleste rommene dine – med fem enkle trinn.

Skreddersydde garderober kan gjøre underverker for å gjøre de mellomsonene i huset ditt om til oppbevaringsplass – ved å oppbevare ting på en smart måte og bruke plassen annerledes. Vi kaller det mellomsoner fordi noen ganger er de ikke engang et rom – som et inngangsparti eller vaskerommet, men vår tilnærming med garderobe laget på mål fungerer like bra for hjemmekontorhjørner som for tenåringsrommet.

Siden slike soner varierer fra familie til familie, er dette bare en generell veiledning – men vi utvikler med glede en løsning som passer den nøyaktige plassen og behovene dine.  

Siden en KVIK-garderobe er en skreddersydd løsning på flere problemer, kan det hende du synes det er utfordrende å forestille deg garderoben helt. Hvordan vil det se ut, hva vil det koste, installasjonen – alle spørsmålene som er avhengige av hverandre. Den ene tingen det avhenger av mest er omfanget: hva må det inkludere?

 

1. Hvordan finne omfanget til garderoben din

Vi foreslår at du starter med «Det grunnleggende» – se på hva du har i dag – skap, hyller, kommoder, stumtjenere – hva du måtte ha i rommet. Det er ganske sannsynlig at det er det grunnleggende innholdet i den nye garderoben din. Deretter kan du tenke på hva du mangler. Denne øvelsen vil gi deg en oversikt over omfanget av hva du trenger i den nye garderoben din.

Deretter kan du forestille deg at de tingene er borte. Hvor mye plass blir da frigjort i rommet? Du foretrekker kanskje å fysisk flytte bort tingene som står der – og faktisk sjekke veggen bak. Er det noen overraskelser som installasjoner osv. som det må tas hensyn til, eller som til og med må integreres i garderoben?

Nå som du vet hva du trenger og hva du har å jobbe med, kan du gå videre til trinn to.

 

MANO dark grey

39 230,-

2. Hvordan du skal plassere garderoben din 

I noen rom er det en åpenbar plassering – men i alle tilfeller er det opp til deg å ta valget. Når du vet hvor garderoben skal plasseres, kan du være mer spesifikk. Husk å tenke oppover. Vi kan lage garderober opp til 270 cm høye, og det er mye volum som skal tas i bruk. En skyvedørsløsning frigjør ofte plass foran garderoben.

3. Hvordan du skal utvikle garderoben din

Vi foreslår at du lager «Tilleggslisten» – en liste over nye funksjoner du ønsker å ha i rommet. Du kan få inspirasjon på dette nettstedet, men det er mange flere alternativer. Ønsker du for eksempel en benk hvor du kan sette deg ned og ta på skoene dine i inngangspartiet eller en kjøkkenkrok slik at du kan lage kaffe på hjemmekontoret, eller et minikjøleskap på tenåringsrommet? Kanskje det er installasjoner eller apparater du ønsker å skjule bak skyvedører på vaskerommet? Denne listen er hvor du gjør om rommet ditt med nye funksjoner, og siden vi lager løsningen til nøyaktig ditt rom, trenger du ikke begrense deg til standardløsninger.

4. Slik kan du måle for garderoben din

Mål alle nettoavstander i det valgte området, og høyden til veggen. Du kan følge måleveiledningen vår.

5. Kom ett skritt nærmere den nye garderobeløsningen din

Når du har laget disse listene — virtuelt eller på papir, er det så enkelt som å ta dem med til din lokale Kvik-butikk for en gratis konsultasjon. Hvis du bestiller en avtale og deler målene dine, kan vi komme rett til poenget og foreslå ideer og gi deg et tilbud på garderobe. Og husk at dette møtet er gratis og uforpliktende.

Utforsk våre andre danske design for garderobe

Design