Tror du en ny garderobe er dyrt?

Hvor mye koster en ny garderobe?

VARIO19 white

44 544,-

Vi mener at dansk design skal være for alle, og at alle har rett til en kul garderobe! Vi gjør alt vi kan for å holde prisene lave, fra å levere produktene våre flatpakket til å tilby ulike servicenivåer som samsvarer med ulike budsjetter. På denne siden kan du få en idé om hva som har størst innvirkning på prisen på garderobeløsningen, og hvordan du holder budsjettet.

Har du allerede satt et budsjett for den nye garderoben? Det er selvfølgelig viktig å huske på når du begynner å undersøke hvilke alternativer du har. Det er imidlertid normalt vanskelig å ha oversikt over budsjettet før du vet nøyaktig hva du trenger og hvilken type garderobeløsning du foretrekker. Prisen avhenger i stor grad av hvilke behov og prioriteringer du har.

Tenk på spørsmål som

  • Hvor skal garderoben plasseres, og hvor mye plass kan og vil du bruke på den?
  • Hvem skal bruke garderoben – barn, voksne?
  • Hvor mye oppbevaringsplass trenger du (sko, klær, yttertøy, småting og leker)?
  • Stil og design – skal garderoben matche andre møbler i rommet?

Kanskje det er noen ting du bare ikke vil gi deg på, og andre ting som du kanskje ikke har så sterke synspunkter på? Når du har avklart de grunnleggende tingene, er du mer klar for å se på budsjettet!

VARIO19 white

44 544,-

En kul garderobe med skyvedører og mye smart innredning trenger ikke å sprenge budsjettet. Med riktig kombinasjon av dører, skapramme og dekor kan du få en elegant, plassbesparende skyvedørsgarderobe som passer både behov og lommebok.

Skaff deg en skyvedørsgarderobe til en god pris

En skyvedør kan skape den stilen du ønsker i rommet, og skyvedører har den åpenbare fordelen at de skjuler alt rotet. Kvik tilbyr både dører og innredning i ulike prisklasser, alt i vakker dansk design og høy kvalitet.

Hvis du har et stramt budsjett, kan du prioritere å bruke mindre penger på dekor, men fortsatt få en kul løsning som skaper ro og orden i rommet. Velg for eksempel hyller og brett i stedet for de mer eksklusive løsningene som skuffer med glasssider, og velg vanlig klesstang i stedet for luksusmodellen med lys.

 

Se utvalget av dører

SMART black

14 623,-

Gjør det selv, og hold prisene lave

Er du litt fingerferdig og tør å prøve selv? Du kan enkelt sette sammen den nye garderoben selv og dermed spare pengene det koster å få hjelp av en profesjonell håndverker.

Eller vil du helst unngå å gå i gang med drill og vater? Dra nytte av tjenesten «Gjør det enkelt», så vil du få en ny drømmegarderobe uten noe stress.

Se våre ulike service- og leveringsløsninger her

SMART speil

9 683,-

Bestill et møte.

Vi vet at et nytt kjøkken er et stort prosjekt. Vi ønsker å sikre at vi har tid nok til å gi deg inspirasjon, hjelpe deg og svare på alle spørsmålene dine. Derfor oppfordrer vi deg til å booke et møte slik at vi har nok av tid satt av til bare deg. Møtene er gratis og uforpliktende, og vil hjelpe deg uansett hvor langt du har kommet i planleggingsfasen.

Garderober og skyvedører

Designs
— VARIO19 white

En vakker og enkel åpen garderobe, designet med fokus på de rene linjene og enkel tilgang til det du bruker mest.

— SMART black

Smarte skyvedører i svart er for deg som ønsker en elegant og minimalistisk garderobeløsning.

— MILK

Milk-garderoben er det perfekte valget for deg som leter etter klassiske og enkle hvite skap med dører.