Budsjettips og -triks

God kvalitet betyr ikke høye priser – la oss vise deg hvordan

Her er våre beste tips og triks for å hjelpe deg med å få ditt danske designkjøkken til en pris du har råd til. Med disse tipsene i tankene og ved å velge de grunnleggende komponentene våre kan du bygge et solid grunnlag for oppgradering av komponentene som virkelig betyr noe for deg.

Hvert stort prosjekt trenger et solid fundament, og det nye kjøkkenet ditt er ikke noe unntak. Vi har satt sammen noen av våre rimeligste komponenter for å hjelpe deg med å bygge et solid grunnlag for prosjektet ditt. Våre grunnleggende komponenter gir deg et flott utgangspunkt for kjøkkenprosjektet ditt.

 

Og du kan enkelt stoppe der og ha et flott dansk designkjøkken som du vil elske i mange år fremover. Eller kanskje du vil oppdage at du har plass i budsjettet ditt til å få noe ekstra – kanskje en Quooker for å gjøre tekoppen på morgenen til en lek eller en ovn med damp for perfekt skorpe på brødet til helgefrokosten. 

 

Våre grunnleggende kvalitetskomponenter er bare én måte vi kan hjelpe deg med å få det danske designkjøkkenet du drømmer om til en pris du har råd til. 

Hold det enkelt

Standard laminat

Denne laminatbenkeplaten leveres i en standardlengde på fire meter til en god pris. Det er ikke bare det beste valget for å holde prisen overraskende lav – det er også et bærekraftig valg siden laminat har lang levetid og treet i kjernen kommer fra sertifisert bærekraftig skogbruk. Som en bonus er leveringstiden bare to uker.

Se laminatbenkeplatene våre her
Vi har det grunnleggende

Rimelige hvitevarepakker

Hvitevarene du velger har stor innvirkning på det endelige budsjettet for kjøkkenet ditt.

Vi jobber tett med hvitevareprodusenter for å sikre deg best mulig pris. Det betyr at vi kan tilby komplette hvitevarepakker med fire hvitevarer til priser du har råd til.

Dette kan en Zanussi-hvitevarepakke inneholde

HV1644

Platetopp

HV1637

Ovn

HV1649

Oppvaskmaskin

HV1649

Kjøleskap

Ta en titt på Veda, Tinta og Ombra

— VEDA white

Dette elegante og enkle kjøkkenet sammenfatter det beste av dansk design og gjør boligen lys og elegant, til en overkommelig pris.

— OMBRA green

Ombra er for deg hvis du ønsker å bringe det beroligende grønne i naturen inn. Ombras beroligende former er også grønne på innsiden.

La oss veilede deg

Detaljer som betyr noe

Med utvalget vårt av rimelige grunnleggende komponenter finner du vasker, blandebatterier og benkeplater som utgjør en reell forskjell i totalprisen uten å gå på akkord med kvalitet eller design. Vi synes alle bør ha et vakkert dansk designkjøkken, uansett hvilket budsjett du har.

Begynn å planlegge kjøkkenet ditt i dag
White kitchen with cabinets and dot handles