Få inspirasjon

Velg et moderne landkjøkken

PAVIA pure grey

103 317,-

Alt er i detaljene. Ikke alle liker minimalistiske og enkle hvite kjøkken. Du ser kanskje etter noe litt mer tradisjonelt? Du vil kanskje bli overrasket over at de tradisjonelle detaljene til landkjøkkenet, f.eks. rammer og håndtak, er like vakre i en stor byleilighet med god takhøyde som det de er på landet.

Både de innrammede dørene, de åpne hyllene og de tradisjonelle håndtakene er eksempler på akkurat de detaljene som gjør det landlige kjøkkenet til en klassiker. Det er heldigvis lett å bli inspirert og få noe av sjarmen til et landkjøkken i et moderne kjøkken som passer dagens behov.

 

Enten du liker best det rustikke, det romantiske eller det mer moderne, kan du bruke detaljene i landkjøkkenet til å lage din egen stil.

Romantisk varme

Elegante håndtak og dører med fine rammer bidrar til å gi kjøkkenet ditt litt av det romantiske preget du forbinder med et ekte landkjøkken. Dekorer med keramikk og villblomster for å skape en ekstra varm og koselig stil. 

Se nærmere på de ulike håndtakene våre

Rustikk sjarm

Gi kjøkkenet ditt en mer rustikk stil ved å bruke naturlige materialer som tre eller stein til benkeplaten. Du kan også velge tilbehør som bidrar til den landlige sjarmen, som steintøy, blomster og kobberpotter. 

Landlig idyll

Kombiner en idyllisk landlig stil med dansk design, og få en moderne stil på kjøkkenet. Ta inn et element fra det klassiske landkjøkkenet ved å velge åpne hyller, samtidig som du lar kjøkkenets rene linjer skape en rolig balanse.

Se hvordan Ferro kan gjøre denne stilen komplett

Pavia – det moderne landkjøkkenet

PAVIA pure grey

103 317,-

Det moderne landkjøkkenet

Det romantiske landkjøkkenet er tilbake i en oppdatert og moderne versjon med fine detaljer og elementer av kobber, messing og tre. Dette kjøkkenet utstråler god stemning og matopplevelser, og det skaper en oase av ro i en travel hverdag. Det fungerer også like flott i en bygård med høyt tak som på hytta.