Hvor mye oppussing trenger kjøkkenet ditt?

PRATO dark grey

97 254,-

Når det er på tide å gjøre om kjøkkenet ditt, er det viktig å tenke på hvor mye som virkelig må gjøres om. Trenger du å ta den helt ut og starte på nytt, eller holder det med et nytt strøk med maling på veggene og nye håndtak på skuffene og dørene? Denne veiledningen vil hjelpe deg med å finne ut hvor mye du virkelig trenger å gjøre.

Hvor mye du trenger å gjøre for å renovere det gamle kjøkkenet ditt, bestemmes i stor grad av den nåværende tilstanden til kjøkkenet. Hvis benkeplatene er misfarget og slitte, og den ene skuffen alltid faller av når du prøver å åpne den, må du kanskje rive ut alt og starte på nytt. 

Men du kan kanskje gi veggene litt ny maling, skifte ut blandebatteriet med ett som gir deg kokende vann til teen din, og sette på noen nye håndtak for å friske opp stilen. 

Samtidig som vi tilbyr nydelige nye danske designkjøkken, fokuserer vi også på bærekraft, og vi tror det mest bærekraftige kjøkkenet er det du allerede har. Hvis det tilfeldigvis er et fra Kvik, kan du kanskje bytte ut dørene og skuffene til en ny design uten å skifte ut alt. 

Les videre, så skal vi gå gjennom alle hensynene du må ta når du pusser opp.

 

Helt nytt kjøkken eller ikke?

Hva koster et kjøkkenoppussingsprosjekt?

Bestem selv hvor bra det nåværende kjøkkenet ditt egentlig er.Hvilke deler av kjøkkenet må fornyes og hvilke kan vente? Når du pusser opp kjøkkenet, kan du velge å skifte ut alt unntatt skap og sokkel.Jo mer du vil skifte ut, jo dyrere blir det.Nye skapdører, vask og blandebatteri – kanskje en ny benkeplate i stein?Det blir raskt dyrt og nærmer seg prisen på hva et nytt kjøkken koster.Tenk grundig gjennom hele prosjektet før du begynner. Det kan hende du faktisk finner ut at den beste løsningen – og investeringen – er å kjøpe et helt nytt kjøkken.

Utforsk andre typer kjøkkendesign

Trenger du en ny benkeplate?

På eldre kjøkken var benkeplatene ofte lavere enn i dag. Men med en innsats over dører og skuffer kan du enkelt heve benkeplaten til en høyde som passer deg bedre.

Det er mange benkeplater å velge mellom, og det kan være vanskelig å vurdere hvilken som passer til kjøkkenet ditt – og ikke minst behovene dine. Før du starter kjøkkenoppussingen, kan du få hjelp til å finne riktig benkeplate med vår praktiske veiledning.

Veiledning til å velge den perfekte benkeplaten
Som en del av kjøkkenoppussingen

Nye fliser?

Forny stilen til kjøkkenet ditt ved å sette opp nye fliser. Du kan dekke en hel vegg, eller bare som en spruteplate bak vasken og komfyren. Fliser er ikke bare praktiske, de bidrar også til å gi kjøkkenet et personlig preg og kan virkelig oppdatere stilen til et kjøkken. Med alle de vakre fargene, formene og materialene som er tilgjengelige, er det bare fantasien din (og lommeboken din) som setter grenser for den delen av kjøkkenoppussingen.

Samtalekjøkken® — gjør det til ditt eget.

Magien til Samtalekjøkken® ligger ikke i spesifikke mål eller oppsett, men i livet og øyeblikkene du fyller det med. Det er den hjertelige latteren som slår mot veggene under en familiemiddag, den trøstende stillheten til en sen kveldsmatbit, den delte forventningen om en kake som hever i ovnen, og den hemmelige hviskingen som utveksles over en kopp te ved midnatt. Enten det er et kjøkken for to eller et yrende familieknutepunkt, kan ethvert kjøkken være et Samtalekjøkken®.

Det er historiene, de delte opplevelsene og de kjære minnene dine som gir liv til det. Så inviter inn gleden, samtalen og tilknytningen – og se at kjøkkenet ditt forvandles til hjertet av hjemmet, et virkelig Samtalekjøkken®.

Les mer om Samtalekjøkken®

AVOLIA clay

106 809,-

Bestill et møte.

Vi vet at et nytt kjøkken er et stort prosjekt. Vi ønsker å sikre at vi har tid nok til å gi deg inspirasjon, hjelpe deg og svare på alle spørsmålene dine. Derfor oppfordrer vi deg til å booke et møte slik at vi har nok av tid satt av til bare deg. Møtene er gratis og uforpliktende, og vil hjelpe deg uansett hvor langt du har kommet i planleggingsfasen.

Til den lette kjøkkenoppussingen

Se alle kjøkkenkomponentene våre
— Nye håndtak

Å bytte ut håndtakene og knottene på kjøkkendører og -skuffer er en enkel måte å gi det gamle kjøkkenet en ny stil på.

— Ny belysning

Tilfør litt belysning på uventede steder – som inni mørke skuffer for å få det gamle kjøkkenet til å fungere bedre.

Hvitt kjøkken med massivt trebenkeplate og innebygde hvitevarer

Skift ut hvitevarer

I tillegg til benkeplaten er hvitevarer et av de viktigste elementene i en kjøkkenoppussing. Nye hvitevarer kan imidlertid være det som gjør det «nye» kjøkkenet ditt komplett. I tillegg til den nyeste teknologien og kjølefunksjonene, er nye hvitevarer vanligvis i en lavere energiklasse enn de gamle og vil til slutt betale for seg selv.

For den mellomstore kjøkkenoppussingen

Se alle kjøkkenproduktene våre
— Blandebatterier til kjøkken

Hvis oppussingen av kjøkkenet ditt skulle omfatte å bytte benkeplate og vask, kan det være en god ide å også bytte kjøkkenkran. Det er kjøkkenets mest brukte utstyr og er vanligvis enten slitt eller utdatert. Et nytt blandebatteri kan hjelpe deg med å transformere stilen.

— Ny kjøkkenvask

Fordi vasken er i benkeplaten, er det åpenbart å skifte ut den hvis du skifter benkeplate. Kanskje du drømmer om en større vask eller en i en morsom farge? Og selvfølgelig kan du også skifte ut vasken selv om du beholder den gamle benkeplaten.

For den store kjøkkenoppussingen

Utforsk andre typer kjøkkendesign
— Bytte benkeplate

Benkeplaten er et av de viktigste elementene på kjøkkenet ditt, og den får mest slitasje, så det er sannsynligvis en av de mest sannsynlige kandidatene for renovering. Men den kan være dyr, avhengig av hvilket materiale du velger. Vurder hvordan den slites, så vel som materiale og farge, og vurder hva som vil fungere best i hverdagen din.

— Fronter

Hvis du allerede har et Kvik-kjøkken, kan du sannsynligvis bytte ut frontene og skuffene for en annen og nyere av designene våre og få en helt ny stil på den måten.