CORISA — Ta med naturen inn med et snev av luksus

Corisa er eksklusivt designet for oss av den danske designduoen Says Who, og er et iøynefallende tillegg til vår nøye utvalgte kolleksjon av danske designkjøkken – nå tilgjengelig som et komplett kjøkken. De raffinerte vertikale linjene signaliserer håndverk og luksus, mens den naturlige eikeoverflaten har en varm og innbydende glød. Det er umulig å la være å stryke fingrene over overflaten. Her introduseres et taktilt, visuelt spennende og naturlig element som passer perfekt sammen med våre andre kjøkkendesign for å gi kjøkkenet ditt et ekstra preg av luksus. Som alltid til en overraskende lav pris.

CORISA

Luksuriøs dansk design.

Corisa ble designet for å gi kjøkkenet ditt et slående element av luksus. Det er den perfekte måten å invitere varmen til treverket innendørs og bringe naturlig eleganse til hjemmet ditt på. Nå som det er tilgjengelig som et komplett kjøkken, kan du omslutte kjøkkenet ditt med Corisa, eller mikse og matche på tvers av alle kjøkkenstilene våre. 

En taktil opplevelse.

Følelsen av fingertuppene som stryker borti overflaten på Corisa gir en overveldende taktil opplevelse, og det varme treet og de profilerte stripene får oss til å ønske å la fingrene hvile på overflaten og nyte gløden av eik. 

Varmt og moderne treverk.

De lakkerte eikefinerstripene gir hjemmet ditt et varmt og moderne preg. Deres raffinerte, slanke linjer og fokus på detaljer gir uttrykk for eksklusiv luksus. Samtidig som overflaten i stripete tredesign bringer gjenklang av naturen inn til deg. Hvorfor ikke legge til en kjøkkenøy også? Du kan mikse og matche på tvers av designene eller bruke kun Corisa – vi gir deg den fleksibiliteten! Hvis du er usikker, kan du alltid kontakte kjøkkenekspertene våre, som alltid med glede hjelper.

Samtalekjøkken® — gjør det til ditt eget.

Magien til Samtalekjøkken® ligger ikke i spesifikke mål eller oppsett, men i livet og øyeblikkene du fyller det med. Det er den hjertelige latteren som slår mot veggene under en familiemiddag, den trøstende stillheten til en sen kveldsmatbit, den delte forventningen om en kake som hever i ovnen, og den hemmelige hviskingen som utveksles over en kopp te ved midnatt. Enten det er et kjøkken for to eller et yrende familieknutepunkt, kan ethvert kjøkken være et Samtalekjøkken®.

Det er historiene, de delte opplevelsene og de kjære minnene dine som gir liv til det. Så inviter inn gleden, samtalen og tilknytningen – og se at kjøkkenet ditt forvandles til hjertet av hjemmet, et virkelig Samtalekjøkken®.

Les mer om Samtalekjøkken®

AVOLIA clay

106 810,-

Bestill et møte.

Vi vet at et nytt kjøkken er et stort prosjekt. Vi ønsker å sikre at vi har tid nok til å gi deg inspirasjon, hjelpe deg og svare på alle spørsmålene dine. Derfor oppfordrer vi deg til å booke et møte slik at vi har nok av tid satt av til bare deg. Møtene er gratis og uforpliktende, og vil hjelpe deg uansett hvor langt du har kommet i planleggingsfasen.

Utforsk designene som passer perfekt med Corisa.

Design