LINEARIS – en lysere grånyanse.

Så du tenker at et hvitt kjøkken ikke er noe for deg, men du vil fortsatt ha et enkelt, rent utseende. Vurder Linearis i pure grey. All den lyse og klare stemningen til hvitt, men med et snev av ekstra eleganse og personlighet. Og når du får vite at den er laget av en resirkulert trefiberkjerne og kledd i en spesiell folie laget av resirkulerte PET-plastflasker, vet du at den også er et bærekraftig valg.

LINEARIS

Dansk design – rene linjer.

Du har nok lagt merke til dem nå: de uttalte profillinjene trukket av skuffer, dører og benkeplate. På den glatte, bærekraftige folien er håndtakene innlemmet i designen, og denne utskårne profilen gir fingrene et fast grep på skuffer og dører som åpnes og lukkes jevnt. Denne funksjonen er i hovedsak Noliams eneste designelement. Det er funksjonell dansk design. Når du åpner opp, vil du se at Linearis har alle funksjonene du kan drømme om: smarte innredningssystemer for skuffer, integrert oppvaskmaskin, kjøleskap eller fryser som ser ...vel ...kulere ut i Linearis-designen, og en innebygd ovn eller platetopp i svart kan være den perfekte kontrasten.

Vær dristig – en perfekt match for skikkelig kontrast.

Noliams karakteristiske linjer gir deg en sterk, solid stil og en perfekt mulighet til å matche med kontrastfarger – også på benkeplater. Du kan naturligvis velge benkeplaten du liker når det gjelder farge og materiale – men vi foreslår en generøst dimensjonert benkeplate for å matche Noliams linjer.

Velg stort – når størrelsen betyr noe.

Du tror kanskje at du må vurdere en hvit design for den positive effekten det har på mindre kjøkken, men Linearis pure grey kan gjøre det samme. Det samme kan våre XL- og XXL-moduler. Enkelt forklart, sammenlignet med standard kjøkkenmoduler, kommer Linearis i XL-moduler med 15 % mer volum på samme gulvareal. I XXL-versjonen får du 40 % ekstra plass. Vi foreslår at du ber om et uforpliktende tilbud på Linearis fra en av kjøkkenekspertene våre – basert på den spesifikke romløsningen din. Som alltid er en overraskende lav pris en selvfølge.

Les mer om XXL

Utforsk de andre kjøkkendesignene våre

Design