Frontfarger

PAVIA -- herregårdskjøkkenet i klassisk stil.

Velkommen til Pavia – en av våre mest solide designprestasjoner. Innsiden av Pavia er spekket med moderne kjøkkenfunksjoner, og kjøkkenet er blant de mest bærekraftige i utvalget vårt. Utsiden utmerker seg imidlertid med et klassisk design og klassiske håndtak. Det er en grunn til en slik tradisjonell tilnærming.

PAVIA

En ekte klassiker -- på alle måter.

Pavia er ikke bare designet for deg som har en klassisk smak, men også til klassiske hus. I mange hus vil den generelle arkitekturen, romløsningen eller til og med husets historie trenge et klassisk utgangspunkt for å anerkjenne den generelle estetikken – før du eventuelt introduserer nye og innovative ideer.

Men Pavia er ikke retro. Hvis du har et øye for tradisjonelt snekkerarbeid, har du kanskje allerede lagt merke til hvordan designerne våre har gjort rammene slankere og mer definert? Hvert eneste mål og egenskap til skuffer og skap på det tradisjonelle klassiske kjøkkenet har blitt revurdert og forbedret for å gi den tradisjonelle stilen et mer moderne utgangspunkt.

 

 

 

 

 

Tidløst -- og åpent for ny teknologi.

Med det klassiske kjøkkenet Pavia kan du velge mellom alle moderne kjøkkenløsninger, intelligent organisering i skuffer, romslige skap og integrerte hvitevarer. I tillegg har du solid konstruerte skap laget av resirkulerte materialer av høy kvalitet, med en stil som tar kvalitet og tradisjon på alvor.

Bærekraftig -- til fingerspissene.

Pavias fronter gjenspeiler dette. Pavia-frontene er laget av resirkulerte PET-flasker med en spesiell matt overflate som gjør at vanlige fingeravtrykk ikke fester seg. De er også lette å rengjøre. Dette er gjort mulig ved hjelp av en spesiell tekstur som er trykt på de resirkulerte PET-foliene. 

Samtalekjøkken® — gjør det til ditt eget.

Magien til Samtalekjøkken® ligger ikke i spesifikke mål eller oppsett, men i livet og øyeblikkene du fyller det med. Det er den hjertelige latteren som slår mot veggene under en familiemiddag, den trøstende stillheten til en sen kveldsmatbit, den delte forventningen om en kake som hever i ovnen, og den hemmelige hviskingen som utveksles over en kopp te ved midnatt. Enten det er et kjøkken for to eller et yrende familieknutepunkt, kan ethvert kjøkken være et Samtalekjøkken®.

Det er historiene, de delte opplevelsene og de kjære minnene dine som gir liv til det. Så inviter inn gleden, samtalen og tilknytningen – og se at kjøkkenet ditt forvandles til hjertet av hjemmet, et virkelig Samtalekjøkken®.

Les mer om Samtalekjøkken®

PAVIA pure grey

103 317,-

Opplev Pavia -- til boligen.

PAVIA pure grey

103 317,-

PAVIA white

51 939,-

Utforsk de andre kjøkkendesignene våre.

Se alle kjøkkendesign