NOLIAM –- diskret eleganse til tjeneste.

Du har dine grunner til å ønske deg et kjøkken i hvitt – og Noliam ble opprinnelig designet i hvitt for å gi et preg av ren eleganse til hele kjøkkenområdet ditt. Selvfølgelig går elegansen dypere enn overflaten – Noliam er ikke designet på sponplater, men ved hjelp av en resirkulert trefiberkjerne med en spesiell folie av resirkulerte PET-flasker for å elegant skape en ren, hvit overflate. Når du drar fingrene over den glatte finishen, skjønner du at den vil tåle alt familien din kan utsette den for, og at den også er lett å rengjøre.

NOLIAM

Dansk design -– rene, elegante linjer.

Du har nok lagt merke til dem nå: de elegante linjene trukket av skuffer, dører og benkeplate. På den glatte, resirkulerte folien er håndtakene innlemmet i designen, og denne integrerte profilen gir fingrene et fast grep på skuffer og dører som åpnes og lukkes jevnt. Denne funksjonen er egentlig Noliams eneste designelement – funksjonell dansk design – som alltid til en overraskende lav pris. Når du åpner opp, vil du se at Noliam har alle funksjonene du kan drømme om: smarte innredningssystemer for skuffer, integrert oppvaskmaskin, kjøleskap eller fryser som ser ...vel ...kulere ut under de rene Noliam-frontene, og en innebygd ovn eller platetopp i svart kan være den perfekte kontrasten.

NOLIAM white

48 267,-

Vær dristig –- velg kontrast.

Noliams karakteristiske linjer gir deg en sterk, solid stil og en perfekt mulighet til å matche med kontrastfarger – også på benkeplater. Du kan naturligvis velge benkeplaten du liker når det gjelder farge og materiale – men vi foreslår en solid dimensjonert benkeplate for å matche Noliams linjer.

Velg stort –- når størrelsen betyr noe.

Det kan hende du vurderer en hvit design for den positive effekten det har på mindre kjøkken, slik at de ser større ut. Vi foreslår at du ber om et uforpliktende tilbud på Noliam fra en av kjøkkenekspertene våre – basert på den spesifikke romløsningen din. Som alltid er en overraskende lav pris en selvfølge.

Utforsk andre typer kjøkkendesign.

Design

Bestill et møte.

Vi vet at et nytt kjøkken er et stort prosjekt. Vi ønsker å sikre at vi har tid nok til å gi deg inspirasjon, hjelpe deg og svare på alle spørsmålene dine. Derfor oppfordrer vi deg til å booke et møte slik at vi har nok av tid satt av til bare deg. Møtene er gratis og uforpliktende, og vil hjelpe deg uansett hvor langt du har kommet i planleggingsfasen.