Kompaktlaminat

Ønsker du en kjøkkenbenkeplate som både er robust og billig, og som kommer i flott design, er en benkeplate i kompaktlaminat det opplagte valget. Med en tykkelse på kun 12 mm er kompaktlaminat nemlig en sikker investering. Den ultratynne benkeplaten gir et stilrent uttrykk uten at det går ut over materialets naturlige styrke og enkle vedlikehold. Kompaktlaminat er et produkt som kommer i mange farger og uttrykk. Skal det være lyst og moderne? Eller mørkt og organisk? Du bestemmer helt selv. Våre kompaktlaminatbenkeplater er enkle å tilpasse til ditt kjøkken og dine kjøkkendrømmer – og så kommer de i en rekke forskjellige designer.

NOLIAM white

48 267,-

Hva er kompaktlaminat

I motsetning til laminat er kompaktlaminat fremstilt av papir og ikke i sponplate. Spesialpapiret er blitt komprimert til en benkeplate under høy varme og høyt trykk, og på tross av at benkeplaten er fremstilt av papir, er det en benkeplate som er svært slitesterk. Det øverste og nederste laget består av farget papir som er impregnert med melamin, noe som gjør benkeplaten både robust og svært enkel å vedlikeholde.

Fordeler med kompaktlaminat

  • Slitesterkt materiale
  • Varmebestandig og tåler opptil 110 grader
  • Enkel å rengjøre

Selv om benkeplaten er varmebestandig, anbefaler vi at du bruker bordskåner til varme gryter og panner, siden disse fort kan overstige 110 grader.

Rengjøringsveiledning

En kompaktlaminatbenkeplate er enkel å rengjøre, og det krever bare at du daglig gir overflaten en omgang med en klut oppvridd i rent vann. Du bør unngå produkter med slipemidler, siden du kan risikere å ripe opp benkeplaten.
Til de mer gjenstridige flekkene anbefaler vi at du bruker et universalrengjøringsmiddel uten sulfo og vasker over med en ren klut. Kompaktlaminat er motstandsdyktig mot vanlige rengjøringsmidler, men tåler ikke kraftige syrer og baser.

Kjøkkenrengjøring