Quooker

Quooker har løftet nivået for blandebatterier til kjøkken markant. Få kokende vann rett fra kranen – det er utrolig praktisk når det skal kokes pasta eller poteter – eller hva enn du har på menyen. Og en enkel og effektiv måte å forbedre hygienen på ved at det raskt skolder kjøkkenredskaper og annet.

Quooker FLEX

FLEX er den nyeste innovasjonen fra Quooker. En vannkran med kokende vann, og med fleksibel uttrekksslange til varmt og kaldt vann. Dermed kan du enkelt skylle salat og grønnsaker, eller rengjøre vasken eller ei stor skjære-fjøl. Takket være stoppfunksjonen for kokende vann, kan FLEX ikke levere kokende vann mens uttrekksslangen er i bruk. Derfor er kranen helt trygg å bruke. FLEX fås i to utførelser: krom eller rustfritt stål.

Quooker TwinTaps

Quooker TwinTaps er et sett bestående av den kokende vannkranen og blandebatteri i samme design – altså to kraner.

Du kan også kjøpe kranene hver for seg. Vannkranen med kokende vann er barnesikret og monteres fast i kjøkkenbenken eller vasken. Alle Quooker-kraner(unntatt Fusion) kan reguleres opp og ned i høyden, slik at du kan fylle en stor kjele oppå kjøkkenbenken i stedet for nede i vasken.

Quooker Fusion

Nå trenger du bare én kran til vasken.Men ikke en hvilken som helst kran. Quooker Fusion er blandebatteri og kokende vannkran i ett og samme batteri, slik at du får kaldt, varmt og kokende vann i en og samme kran.

Fusion er, som alle andre Quookerkraner, den eneste på markedet der du har begge hender fri til de mange rengjørings- og hygieneoppgavene i kjøkkenet.

Håndtaket til kaldt og varmt vann er adskilt fra håndtaket til det kokende vannet. Det åpnes for det kokende vannet gjennom et dobbelt-trykk-dreiegrep, noe som gir ytterligere sikkerhet.Dessuten lyser grepet rødt når det berøres. Fusion bytter umiddelbart mellom kaldt og kokende vann.