Slik lykkes du med å designe det nye inngangspartiet ditt

Inngangsparti, hall, gang eller inngang. Vi vet at dette rommet kan kalles en million ting – og det har noen ganger så mange formål at å finne løsninger på dem kan stå i veien for de beste ideene dine. Hvis du står midt oppi å designe et forbedret inngangsparti, støtter vi deg hele veien. Så la oss lede deg gjennom denne labyrinten av velkjente dilemmaer som alle har en godt designet løsning som vi liker å kalle dansk design!

Førsteinntrykket varer alltid – men det vil vare ekstra lenge med dansk design

Hvis vinduer er øynene til et hus, er inngangspartiet håndtrykket. Det er der du ønsker gjester, venner og slektninger velkommen, og de får et førsteinntrykk av deg og hjemmet ditt. For mange mennesker gjør dette at utseendet og utformingen av inngangspartiet prioriteres over andre valg.

Så la oss vise deg det enkle designtrikset med å bruke den samme designserien av skap i inngangspartiet ditt som gjestene senere vil se på kjøkkenet og andre steder i hjemmet ditt.

Møbler til det smale inngangspartiet? Her er 3 ideer

X-modulen

En oppbevaringsløsning over resten.

Legno

Ideell for enda høyere veggmontering

Smart skyving

Gjem bort alle jakkene og skoene dine pent.

Hvor mye møbler trenger du i inngangspartiet ditt?

Vi foreslår at du vurderer svaret «Ingen» – og velger å forvandle gangen med innebygde oppbevaringsmøbler skjult i veggen. Det kan være en skyvedørsgarderobe, eller i dette tilfellet Bordo med rikelig med høy oppbevaring – og en benk hvor du kan sette deg ned for å knyte skoene på vei ut. 

MANO dark grey

39 230,-

Oppbevaring i inngangspartiet – stor nok til å ta vekten av skuldrene dine

I et gjennomsnittlig inngangsparti er det viktig å vurdere rikelig med oppbevaringsplass, perfekt utstyrt for sko og ytterklær, og det må se bra ut også. Vi foreslår at du vurderer høye skap for å utnytte plassen maksimalt. Alle garderobedesignseriene våre kommer i flere størrelser – vi har til og med noen i XXL som gir ekstra oppbevaringsvolum. Se garderobedesignene våre her.

Utforsk de andre danske designene våre for garderobe

Design