Hva koster et walk-in-closet?

Du kan nesten ikke vente! Du har nettopp sett Sex og singleliv, og du falt helt i staver over Carrie Bradshaws walk-in-closet. Og nå vil du ha et selv. Et walk-in-closet føles som den ultimate luksusen. Det handler om å være omgitt av klær (og sko), det handler om stilig design, det handler om å ha et rom der alt har sin plass. Vet du hva? Det trenger ikke å koste en formue.

Føler du at du hele tiden leter etter en bestemt genser?  Er du lei av å finne klær på hele soverommet og på gulvet? Et walk-in-closet kan skape system og oversikt i en travel hverdag og gi deg all den plassen klærne dine trenger! Da finner du dem lett når du har det travelt, og du kan til og med ta bedre vare på dem.

Når bør du bygge et walk-in-closet?

Skal du bygge nytt hus eller pusse opp det gamle? Står et walk-in-closet øverst på ønskelisten? Når du planlegger et walk-in-closet, er det flere vinkler du må ta stilling til.

Først og fremst bør et walk-in-closet ha nok plass til både ditt og kanskje partnerens klær, sko og tilbehør. Den perfekte garderobedrømmen inkluderer alt fra skap, skyvedører, dekor, belysning og speil. Og så må den selvsagt ha et personlig preg og detaljer som gjør den til din egen.

En stilig, enkel innredning med fokus på funksjonalitet gjør det enkelt å dekorere med elementer som gjør det til en leken garderobe. Du kan alltid la personligheten din skinne gjennom ved å sette inn et antikt speil, en spennende lampe eller noe annet du liker, slik at du kan ha glede av den nye garderoben i mange år fremover. Vi kan hjelpe deg med å realisere garderobedrømmene dine. Alt lages etter mål, og det er rimeligere enn du kanskje tror å få et walk-in-closet som selv Carrie Bradshaw ville falt i staver av. 

En skreddersydd drøm

Et walk-in-closet betyr bare et skap som du kan gå inn i. Det består normalt av flere enheter til oppbevaring og opphenging av klær, sko og tilbehør. 

I bunn og grunn er det et svært funksjonelt rom, og det bør inkludere:

  • skap med plass til garderobeskinner til skjorter, kjoler, dresser, gensere, bukser og eventuelt yttertøy
  • hyller eller skuffer for bluser, t-skjorter, overdeler, treningsklær, osv.
  • skuffer/innsatser til sokker og undertøy
  • skuffer/hyller til sko, stiletter og støvler
  • et stort speil slik at du kan se hvordan du ser ut uten å måtte forlate rommet

Vi kan veilede deg gjennom alle alternativene og hjelpe deg å få et walk-in-closet som passer akkurat dine behov og din bolig. Vi bygger naturligvis garderoben din etter mål for å utnytte plassen best mulig.

Du finner garderobetilbehøret her

Bestill et møte.

Vi vet at et nytt kjøkken er et stort prosjekt. Vi ønsker å sikre at vi har tid nok til å gi deg inspirasjon, hjelpe deg og svare på alle spørsmålene dine. Derfor oppfordrer vi deg til å booke et møte slik at vi har nok av tid satt av til bare deg. Møtene er gratis og uforpliktende, og vil hjelpe deg uansett hvor langt du har kommet i planleggingsfasen.

Walk-in-closet på budsjett

Et walk-in-closet trenger ikke å koste en formue. Og selv om våre skreddersydde skap høres ut som de vil koste mye, vil du bli positivt overrasket over hvor rimelige de kan være. Kjøkkenekspertene våre kan gi deg råd og hjelpe deg, slik at et nytt walk-in-closet holdes innenfor budsjettet.

Utforsk enda mer dansk garderobedesign

Utforsk garderobedesignene våre