Vaskerom – designe den skjulte skatten i hjemmet

Hvis du har et vaskerom hjemme, er du heldig. Hvis ikke har du kanskje bare et annet navn på det – bakdøra, grovinngangen, et hjørne i garasjen eller til og med en veranda. Denne typen rom kan ha mange funksjoner, og kan noen ganger se veldig slitent ut – de fleste tenker ikke på å dekorere det.Men med litt inspirasjon og dansk design kan du gjøre vaskerommet ditt til en skjult skatt. Her er noen av favorittideene våre:

Inspirasjonen bak ethvert vaskerom starter med praktiske behov

Vi foreslår som regel at du starter med drømmen din, men når det gjelder et vaskerom, er det mest fornuftig å starte med behovet ditt. 

Vaskerommet – alkymisten i huset

Vaskerommets hovedoppgave er som regel å på magisk vis være til hjelp for andre rom i huset. Dette omfatter i hovedsak rotete oppgaver som andre rom ikke «takler». Det brukes i noen tilfeller også til andre ting, f.eks. som en andre gang, et spiskammers eller et verksted. Alt i ett magisk rom.

Tenk stort på vaskerommet

Det er ingen dum idé å velge hovedfunksjonene til vaskerommet du har nå, og maksimere disse funksjonene:

  • En vask bør være dypere og større enn den på kjøkkenet
  • Det bør være mer plass til å henge jakker – regnjakker og klær til utendørsarbeid er større og mer klumpete
  • Benkeplaten på vaskerommet bør være robust i stedet for delikat, for å lage en slitesterk benk du ikke er redd for å bruke
  • Masse oppbevaringsplass til alt som utvilsomt vil ende opp der

 

Kvik XL og XXL – Dansk design til vaskerom

Med tanke på de mange måtene vaskerommet ditt brukes på, uansett om det er et andre kjøkken, verksted eller roterom, anbefaler vi deg å ta det til neste nivå. Ditt fremtidige jeg vil takke deg for at du valgte skap fra vår XL- og XXL-serie. Mer plass og mer oppbevaringsplass for å få styr på vaskerommet. 

Legg listen høyere når du skal vaske klær – ryggen din vil sette pris på det.

Først og fremst må du få vaskemaskinen og tørketrommelen opp til ditt nivå, der de hører hjemme. Plasser dem oppå et lavt skap (i favorittdesignet) for å oppnå perfekt høyde – eller be om råd i din lokale Kvik-butikk.

I en skreddersydd skyvedørsgarderobe kan du oppbevare både vanlige garderobeartikler, vaskeutstyr, tørkestativ og strykebrett, og fortsatt ha plass til å stable vinterdynene helt opp til taket.

Fra grønnsakshagen eller rett fra markedet – vask med stil

Hvis vaskerommet brukes som et sekundært sted å tilberede store middager, kan du følge med nå. Moderne, godt utstyrt benkeplass er bare halve løsningen. Du trenger en preppestasjon som sikrer at du ikke gjør vaskerommet om til et kaotisk rot. Vi foreslår en god, dyp vask og et kraftig blandebatteri som fungerer for deg, mattilberedelsene dine og selvfølgelig middagsplanene dine.

Oppbevaring av diverse ting passer perfekt sammen med skreddersydde skyvedører

Vaskerom ender ofte opp som oppbevaringsplass for nødvendighetene du ikke bruker så ofte, men likevel trenger – og en ekstra garderobe med skyvedører er svært allsidig. La oss skreddersy en til alt småplukket ditt og holde ski og racketer gjemt bort til du trenger dem. 

Integrer de store installasjonene med skreddersydd eleganse

Kjeler, ovner, rør og det merkelig formede (og stygge) sikringsskapet har en tendens til å ødelegge utseendet på et vaskerom. Men med dansk design finnes det en løsning – til en overraskende lav pris. Be en av konsulentene ved et av utstillingslokalene våre om å gjennomgå mulighetene sammen med deg. F.eks. veggskap eller skyvedørskap. Maksimer oppbevaringsplassen helt opp til taket, samtidig som du gjemmer bort mindre fine ting.

Dette bildet: Takk til @SkoleniRaasted via Instagram

Hvis vaskerommet ditt brukes som entré ...

... gjenspeiler det sannsynligvis hverdagen din – barna og vennene deres kommer trampende inn og slipper skolesekkene fra seg overalt. Hunden løper inn med gjørmete poter etter regnvær. Det er masse trafikk gjennom rommet. Våte jakker, vinterklær – og skitne støvler som trenger et hjem. Kanskje en benk man kan sitte på for å ta på skoene? Alt må ha plass. Høyskap fra Kvik er livreddere hele uken, med massevis av skohylleplass samt plass til gensere, hansker og alt annet i de øverste hyllene.

Dette bildet: Takk til @Home_by_Soendergaard via Instagram