Design din egen garderobeløsning

En god og funksjonell garderobe er en viktig del av innredningen i hjemmet ditt, enten det er på soverommet, barnerommene, inngangspartiet eller vaskerommet. Er du lei av rot og klær spredt rundt omkring i huset? Eller trenger du bare å fornye den gamle garderoben din? Få plass og orden i hverdagen – helt inn i skapet – med praktiske skreddersydde garderobeløsninger i dansk design.

Den perfekte oppbevaringsløsningen er ikke bare praktisk og funksjonell. Den er også elegant å se på og skaper sammenheng i hjemmet – fra inngangspartiet, vaskerommet og badet til soverommet og barnerommet. 

 

Gjør garderoben din til en opplevelse i seg selv. Velg mellom en rekke elegante skyvedører, skuffer, innebygde LED-lys, bukseuttrekk og bokser for oppbevaring av alt fra undertøy til sengetøy. Med riktig kombinasjon av innredning og tilbehør kan du få en god oversikt over tingene dine. Sett sammen løsningen som passer nøyaktig til dine behov og ditt hjem.

Garderober og skyvedører

— VARIO19 white garderobe

VARIO19 white er en vakker og enkel åpen garderobe, designet med fokus på de rene linjene og enkel tilgang til det du bruker mest.

— De luksuriøse skyvedørene i svart tre

Når du velger svart, gir det garderoben din karakter. Få all plassen du drømmer om i en skreddersydd løsning som er helt enkel og samtidig kompletterer hele rommet.

— Smart Milk-oppbevaring med skyvedører

Med en innebygd garderobe får du oppbevaringen du trenger uten at den fyller plassen og forstyrrer resten av interiøret. Hvis det ikke er mye plass, kan de høye skyvedørene være en dekorativ funksjon i og for seg selv.

Inspirerende garderobedesign

SKYVEDØRER white

7 543,-

SKYVEDØRER speil

9 683,-

Fantasi og fleksibilitet

Du kan få en dristig garderobeløsning til ethvert rom. Forvandle barnas rom til et kult køyemiljø, og gi barnet ekstra plass til kreativitet og lek. Bygg skap rundt sengen, eller integrer dem i gangen. Vi tilbyr flere valg av fleksible, stilige og enkle skapløsninger som gjør det enkelt å sette sammen den perfekte garderoben, laget på mål for plassen din – uten å tømme kontoen.

Se utvalget vårt av garderober

Garderober med skyvedører

Skyvedører er en fin og funksjonell løsning når du vil utnytte plassen best mulig. Få skyvedører laget på mål hos Kvik, og du vil oppdage at vi kan skape en fantastisk oppbevaringsløsning for både vanlige og vanskeligere rom.

Skyvedører lar deg bruke plassen fra gulv til tak – og gir deg friheten til å innrede med akkurat det tilbehøret du ønsker.

Se skyvedørene våre

Skreddersydde garderober

Når det gjelder riktig garderobe, må du tenke kreativt! Garderobene våre er laget på mål til nøyaktig ditt rom.

Dra nytte av mulighetene plassen din tilbyr deg til å skape unike, personlige løsninger. Både skapene med skyvedører og dører med hengsler i alle designene våre kan bygges inn, slik at du får en dristig løsning som er naturlig integrert i hjemmet ditt.

Få inspirasjon til garderoben din