Det mest organiserte kjøkkenet du har hatt så langt

VEDA light oak

94 111,-

Organisering er ikke alltid det enkleste å få til på et travelt kjøkken. Det finnes alltid en skuff der det samler seg litt av hvert – batterier, regninger, pizzamenyer, tørket spaghetti og brukte bursdagslys som alle er glemt for lenge siden. Selv om vi alle prøver å få til et tilfredsstillende organisert resirkuleringssystem, blir det ofte utsatt når vi endelig får litt tid i helgen. Det forstår vi godt.

I denne veiledningen vil vi gi deg noen av våre beste tips du kan bruke som et godt utgangspunkt for få et organisert kjøkken. I tillegg har vi fantastisk tilbehør for å sikre at det nye Kvik-kjøkkenet ikke bare ser utrolig bra ut, men fungerer akkurat slik det skal. Disse kan velges mens du designer kjøkkenet ditt, f.eks. skapløsningene våre, eller de kan settes inn etterpå når du har bodd deg inn i det nye kjøkkenet og vet hva som vil gjøre det enda bedre, f.eks. bestikkinnsatsene våre.

Ta en liten opprydding.

Ikke for å høres helt Synnøve Skarbø ut, men trenger du virkelig den pastamaskinen du fikk til jul for 6 år siden og ennå ikke har brukt? Hvis du har mange ting som samler støv på kjøkkenet ditt, tar de opp verdifull plass. Se over kjøkkenutstyr, redskaper, tallerkener og til og med den krydderhylla. Blandet krydder fra 1991 trenger du ikke mer – få det ut!. Resirkuler eller gi bort de tingene du faktisk ikke lenger bruker. Ta vare på de tingene du virkelig bruker, og enda viktigere, som du liker å bruke, mer eller mindre regelmessig.

Oppbevar krydder, kokebøker osv. med en stålreol

Møt stamgjestene.

Når du er ferdig med all ryddingen, må du velge ut det du bruker mest i hverdagen. Boksåpneren, salatbestikket, store gryter eller brødristeren. Det er ingen vits at alle de praktiske tingene du bruker regelmessig, står på øverste hylle. Vi trenger dem på et sted der de er lette å ta tak i når du skal lage en rask middag midt i uken eller ordne en frokost på farten. Du bruker kanskje ikke juleserviset og de store serveringsfatene like ofte som for eksempel det beste skjærebrettet eller hvitløkspressen?

White kitchen rawer with a bamboo insert for the kitchen cutlery

Få orden i sakene.

Nå kommer vi til den morsomme delen. Organiser etter kategori, i motsetning til sted. Kaffe for eksempel. Du bør ha bønner, kaffekvern, trakter, kopper og filtre i samme område, slik at morgenen blir lettere å takle når du står opp med smale øyne. Glad i å bake? Mel, sukker og diverse glasur bør ligge i samme skuff, slik at det blir superenkelt å se hva du mangler når du skal lage en litt forsinket bursdagskake.

Det er på tide å gå hardt til verks.

Husker du skuffen? Den på det gamle kjøkkenet med batteriene og pastaen og ødelagte penner og, ja, det meste? Den er nå forbudt. Alt som ikke hører til på kjøkkenet, må bort! Start med å tenke at alt på kjøkkenet skal ha en fast plass, og alt som ikke skal være der, må ut.

Velg utmerket dansk design.

Når du nå har valgt ut favorittene, godt brukte kokebøker og favorittingene dine, trenger du en pen bokhylle eller stativ du kan sette dem i. Legno-reolen og Ferro-stålreolsystemet er perfekt tilbehør til det stilige, nye kjøkkenet. Stemningsskapende og atmosfærisk stål eller lyst og mørkt treverk bidrar til å løfte rommet og sette prikken over i-en.

Praktiske oppbevaringsløsninger.

Vi har et stort utvalg av mattlakkerte bambusinnsatser som ikke bare ser flotte ut, men som også er superenkle å rengjøre. Bruk dem til å skille bestikk og redskaper fra hverandre i én eller flere skuffer. De finnes i en rekke størrelser og stiler, slik at du kan finne det som passer best for deg. Du får oversikt i høye skuffer også. Bambusboksene våre er perfekte til å få ut mest mulig av den ekstra dybden. Bruk dem til oppbevaring av hermetikk, pasta, plastposer med lynlås – eller finn på noe enda mer genialt! De finnes også i en rekke størrelser og former, et perfekt sted å legge ting som ofte forsvinner på kjøkkenet.

Utforsk vore bestikkinnsatser i bambus
White kitchen rawer with a bamboo insert for the kitchen cutlery

Oppdag løsninger til organisering

Produkter
— Orgaline skuffesystemer.

Hvis bambus ikke er noe for deg, er Orgaline-systemet laget av metall og plast, superenkelt å rengjøre og kan perfekt tilpasses dine behov. Krydderstativer, ekstra store innsatser, knivstativer og mer vil holde det nye kjøkkenet ditt i sjakk.

— Organiq – det ultimate innen bærekraft.

Disse bærekraftige bestikkinnsatsene til skuffene snur om på det hele. De er biologisk nedbrytbare og laget av kenaf og hampfibre. Begge disse plantene er svært miljøvennlige og krever ekstremt lite vann for å vokse. De er svarte, har en grov tekstur og flere rom, slik at skuffene kan holdes i orden og sette sitt preg på kjøkkenet. Det er et lite skritt på veien mot å gjøre kjøkkenet så bærekraftig som mulig. Perfekt.

— Skapløsninger

Fra uttrekksskap, karuseller og nedtrekkbare veggskap, alle disse systemene er utformet for å hjelpe deg å få et best mulig kjøkken. Karusellene finnes i et komplett utvalg av størrelser og dybder og kan utnytte plassen i vanskelig tilgjengelige hjørner av kjøkkenet, samtidig som de fortsatt er tilgjengelige for mindre brukte gjenstander.

Snakk med ekspertene

Vi håper du har fått noen innspill til hvordan du kan et mest mulig organisert kjøkken. Vi står klare til å hjelpe deg hvis du vil ha mer hjelp eller informasjon. Bestill et møte i dag.

Bestill et møte.

Vi vet at et nytt kjøkken er et stort prosjekt. Vi ønsker å sikre at vi har tid nok til å gi deg inspirasjon, hjelpe deg og svare på alle spørsmålene dine. Derfor oppfordrer vi deg til å booke et møte slik at vi har nok av tid satt av til bare deg. Møtene er gratis og uforpliktende, og vil hjelpe deg uansett hvor langt du har kommet i planleggingsfasen.