Designveiledning til grått kjøkken

PRATO dark grey

97 254,-

De grå fargene og nyansene er på moten. Det grå kjøkkenet er ikke bare et kompromiss for de som ikke kan velge mellom hvitt og svart, det er et stilvalg på egen hånd. Og gråtoner kan gjøre ting ingen annen farge kan gjøre.

Grå gir deg en nøytral og dempet stil som skjuler fingeravtrykk og flekker. I tillegg fremhever og forbedrer det kontrastene du har valgt å ha på kjøkkenet ditt. Det er det perfekte bakteppet for fargeklatter fra fargerike fliser eller den røde KitchenAid-kjøkkenmaskinen du har sett på. 

La oss utforske noen av måtene gråtoner kan være det perfekte valget for kjøkkenet ditt på.

Stilig og minimalistisk

Et kjøkken i grått kan være rått og røft, eller det kan være stilig og minimalistisk med lyse duegrå myke toner. Det handler bare om hvilke elementer du setter sammen. Bruk for eksempel en lysegrå basisfarge og velg nyanser med kontrast for andre elementer som benkeplate og håndtak.

Fyll kjøkkenet med myke kontraster

Med hvitt og grått på kjøkkenet får du en mildere kontrast enn for eksempel hvitt mot svart. Dette gir kjøkkenet ditt en mykere stil.


Gjennom hele kjøkkenet har du muligheten til å legge til kontraster, enten det er i valget ditt av kjøkkenelementer, som benkeplate, vask, finish på dørene, kjøkkenhåndtak eller blandebatteri.

Oppdag de grå kjøkkendesignene våre

PAVIA pure grey

103 317,-

Svart kjøkken med kjøkkenøy og fargede svarte fronter

MANO dark grey

95 765,-

Skap kontraster med benkeplater

Benkeplaten er et av elementene som radikalt kan endre kjøkkenet ditt. Du kan for eksempel skape kontraster mellom lysegrå dører og en mørk benkeplate, mens lys mot lys gir et mildere uttrykk som får øynene til å slappe av.

Finn ut mer om utvalget vårt av benkeplater her

Få tak på ting

Riktig håndtak er ikke bare et komplement til dørene, de gjør kjøkkenet komplett. Hvis du drømmer om et romantisk og grått landkjøkken, kan lyse eller mørke knotter være prikken over i-en, mens dører med integrerte håndtak gir deg et minimalistisk grått kjøkken.

Oppdag de ulike håndtakene våre her

Utforsk de grå kjøkkenene våre

Utforsk alle kjøkkendesignene våre