Sortere søppelet? Stikkordet er «lett»

Hvert land og til og med hver lokale by har spesielle regler for sortering av søppel. Organiseringsalternativene våre vil hjelpe deg med å holde søppelet sortert og bærekraftig, uansett hvilke regler du må følge!

Du gjør ditt beste for planeten allerede, selvfølgelig – men på det nye kjøkkenet kan du gjøre det enda litt bedre – og mye enklere. Søppelsorteringsalternativene du bestemmer deg for når du designer drømmekjøkkenet med en av kjøkkenkonsulentene våre, kan forme den bærekraftige innsatsen til hele familien de neste 20 årene.

Design vanene dine

Det finnes ingen maskin for å sortere søppel, du gjør det automatisk. Og du kan gjøre det ti ganger mer håndterlig hvis du gir deg selv et skikkelig søppelsorteringssystem – og dermed skaper bedre og enklere vaner! Vi foreslår at du velger et system som:

  • er plassert i den optimale arbeidshøyden
  • er lett tilgjengelig for sortering
  • krever minimal innsats ved tømming 
  • gjør det mulig med god hygiene og reduserer lukt
  • er i tråd med lokale krav

That is why we at Kvik have trash sorting systems that, even though they aren't rocket science, offer an intelligent way for you to to easily sort trash now – and in the future.

Midt i drømmekjøkkenet mitt?

Ja, vi foreslår at du sorterer søppelet i de rette kategoriene så snart som mulig. Det betyr at når du skyller brokkolien, skreller rødbeter og kutter purre så kan du kaste både restene og emballasjen i én omgang. Det er fornuftig å ha alle de forskjellige avfallsbeholderne klare.

Et eget søppelskap utgjør hele forskjellen

På et standard kjøkken finner du vanligvis avfallsbeholderen under vaskeskapet – noe som er fornuftig fordi det er den travleste arbeidssonen. Men det betyr at du må gå tilbake for å få tilgang til den – og blokkere den for andre når du er opptatt ved vasken. En smartere løsning er et dedikert søppelskap med en uttrekksskuff, med sorteringsbeholdere i god høyde som er tilgjengelig fra to sider. Når den ikke er i bruk, er den lukket og usynlig.

Sentralt plassert så alle kan dele

Et søppelskap fra Kvik er smalt og kan plasseres i den delen av kjøkkenet du foretrekker – men vi anbefaler å plassere det sentralt, slik at det er tilgjengelig fra mer enn én arbeidssone.

Bærekraftig – fra begge sider

Et eget søppelskap er vanligvis halvparten så bredt som de andre skapene, og kan plasseres der du ønsker det på kjøkkenet. Cube-systemet på innsiden kan tilpasses antallet sorteringskategorier som trengs i ditt område.

Flott tenkning inne i boksene

CUBE-systemet er allsidig og optimaliserer plassen din

– og den firkantede formen betyr at du kan kombinere moduler som passer de nåværende – og fremtidige – søppelbehovene dine.

Hvis et søppelskap ikke er et alternativ ...

... på kjøkkenet tilbyr Cube-systemet også toppmoderne modulære løsninger som kan plasseres under vasken på ethvert Kvik-vaskeskap

Typisk for dansk design

Formen har mange funksjoner: Firkantet for å optimalisere plassen, et robust, men elegant lokk for å håndtere hygiene og lukt, og et solid håndtak for å gjøre søppel spennende og problemfritt

Hvis kjøkkenet ditt har spesielle krav

Kanskje du har noen plassbegrensninger eller til og med ikke ønsker å ha søppelet ditt på utstilling. Hvis det er tilfelle, kan du vurdere det veggmonterte, innovative RecCollector-systemet som bryter med tradisjonelle tilnærminger og bruker en vegg – samtidig som det er like praktisk og allsidig som Cube-systemet.