Garderobe kolleksjon

 • Design din egen garderobeløsning

  Hos Kvik løser vi alle utfordringene med to garderobesystemer: Garderobeskap – som fås med både dører og foldedører. Skyvedørsgarderober– som også kan brukes som walk-in-closet. Og da sortimentet rommer Basic, Smart og De Luxe, er det nok å gå på oppdagelse i.

  Se katalog og prisliste

 • Mano Garderobe

  Få Mano inn i garderoben i en flott håndtaksfri design.Se også Mano til kjøkken og bad.  

  19 416,-
 • Basic skyvedør

  Skyvedører er den perfekte løsningen til entreen for å gjemme bort hverdagens nødvendigheter. Innred med flere hyller slik at du får plass til alle skoene. Basic-døren (Milk) er flott komplimentert av en lakkert stålramme som bevarer det enkelte utseendet på skyvedørene.     Se flere innredningsmuligheter, slik at du finner en løsning som passer dine behov.

  8270,-

 • De Luxe combi-skyvedør

  Skyvedørene kombinerer hvitt og svart glass og gir et elegant utseende på garderoben. Legg også merke til innredningen med trådkurver, som kan trekkes helt ut og dermed gi bedre oversikt.

  18 484,-
 • Smart skyvedører

  Smart skyvedører efter individuelle mål. Med den sorte inventarserien (19 mm) kan du skape en eksklusiv stil i oppbevaringsløsningen.

  5422,-
 • Smart-skyvedør

  Elegant, svart garderobe med dører i svart eik og med aluminiumsprofiler. Speilet i skyvedøren gir større romfølelse.

  11 103,-

 • Veda garderobe

  Med Veda får du optimal oppbevaringsplass. Innred f.eks. med praktisk sitteplass og skuffer til sko og støvler. Dessuten kan du blande det flotte matthvite utseendet med børstede stålhåndtak – et tydelig signal om smakfull orden og oppbevaring. Se også våre Veda-dører til kjøkkenet, og lag en gjennomført stil i hele huset.  

  13 768,-
 • Veda garderobe

  Utnytt høyden med våre 224 cm høye høyskap. Så har du plass til å legge vekk vinterklærne. De matte, børstede håndtakene gir en flott og enkel finish til soverommet. Se også Veda som garderobeløsning til entreen.

  9252,-
 • Milk Garderobe

  Perfekt oppbevaringsløsning til kontoret eller barnerommet. Her har vi tilføyd svarte håndtak som skaper en sammenheng med resten av innredningen i rommet. Se også Milk-døren som en skyvedørsløsning.

  5913,-

 • Garderobeinnredning – Svart eik

  Med inventarserien (19 mm) i svart eik kan du skape en eksklusiv stil i oppbevaringsløsningen. Se f.eks. glasskuffen med fullt uttrekk som er perfekt til oppbevaring av småting.

  6655,-
 • Kvik Ordine

  Kvik Ordine er et fleksibelt innredningssystem som gjør det enkelt å sette inn forskjellige innredningsdeler i de fleksible rammene. Rammene er med fullt uttrekk og gir god oversikt. Legg for eksempel merke til følgende detaljer:- Skohyller med uttrekk; så skoene ikke ligger i en haug i bunnen av klesskapet.- Trekasser som passer inn i skapet.- Trådkurver til oppbevaring; kan trekkes ut for bedre oversikt.  

  8384,-
 • Basic innredning

  Basic er den enkle innredningen som gir oversiktlige rom og god plass. Med kurver til det krøllete og stenger til det strøkne. Her er det også plass til sykkellykter og våte støvler, slik at entreen alltid ser ryddig ut. Mange romslige hyller gir mer plass og flere muligheter. To bøylestenger i samme skap gir ekstra plass til skjorter og jakker. Trådskuffer i bunnen av skapet gir oversikt og gjennomsiktighet.

  5177,-

 • walk-in-closet

  Skapet er bygd opp av den hvite inventarserien (19 mm). Leveres nå også i sort eik.

  21 821,-