Oppbevaringsløsninger til barnerom

Det er enkelt å oppbevare klær og leker på barnerommet med våre oppbevaringsløsninger. Og løsningen kan vokse sammen med barnet ditt. Her er de beste tipsene våre for å holde barnerommet ryddig.

Intelligent oppbevaring — smarte løsninger til barnerommet 

For barn er rommet deres mye mer enn bare et soverom, det er en stue, en lekeplass, et kontor og et omkledningsrom – alt på samme tid. Så det er ikke så rart at det kan være vanskelig å designe et barnerom. Derfor har vi satt sammen denne oppbevaringsveiledningen, som er full av tips og inspirasjon, for å hjelpe deg med å frigjøre plass og få mest mulig ut av barnerommet.

 

Nr. 1 Tenk vertikalt – frigjør gulvplass

Barnerom er ofte små, og for små barn fylles det fort opp med leker, mens et trangt rom til tenåringen kan føles frustrerende og hemmende. Så når man ikke kan legge til noen ekstra kvadratmeter, er det viktig å «frigjøre gulvet». Dette gjør du ved å dra full nytte av høyden på veggene til oppbevaring. Dette gjør høye garderobeskap eller innebygde skyvedørsgarderober til flotte alternativer. Finn ut mer ved å snakke med en designekspert i en av butikkene våre.

 

Fleksible oppbevaringsløsninger for barn i vekst

Barn trives med lek og sansestimulering, men de vokser også raskt. Møbler som gjenspeiler nåværende interesser blir fort utdaterte og utslitte. Designekspertene våre kan hjelpe deg med å skape oppbevaringsløsninger som passer til barnets nåværende behov, og som samtidig er en god oppbevaringsløsning for fremtidige tenåringer. 

Nr. 2 Bruk høyden – prioriter oppbevaring

Hjelp barnet med å holde orden ved å kategorisere ting etter hvor ofte de brukes. Oppbevar ting som brukes hver dag, i tilgjengelige høyder, f.eks. i lave skuffer eller hyller, slik at barnet enkelt kan ta dem ut og rydde dem vekk på egen hånd. Sesongbaserte ting eller ting som brukes sjelden, kan oppbevares høyere opp eller utenfor rekkevidde for å unngå rot.

 

Oppbevaringsløsninger for enhver personlighet

For åpne hyller oppfordrer merkede kurver og fargerike lekekasser til organisering. For de som alltid er på farten, gir skyvedører rask tilgang til fotballsko og hockeykøller. Og for de som liker at alt er strøkent, er modulære hylleløsninger og oppbevaringsløsninger som kan rulles og ryddes vekk en god løsning.

Vi er stolte over at oppbevaringsløsningene våre matcher deg som individ. Ta kontakt med designekspertene hos din lokale Kvik-butikk for å finne ut mer om de nyeste kreative løsningene. 

Nr. 3 Invester i kvalitet — du får langsiktig verdi

Vi vet at det er fristende å gå for billigere møbler på barnerommet, spesielt når du forventer at de får gjennomgå en del. Men ved å velge møbler som er laget for å vare og som tåler barndommens stormer, investerer du i fremtiden til hjemmet ditt.

Alle garderobeskapene våre er laget av robuste materialer av høy kvalitet som er grundig testet, slik at barnet får et rom de elsker, og som varer.

 

 

 

Modulær design for kreativ oppbevaring til barn

Hold barnas rom så friske og unike som de er. Ved å optimalisere garderobeplassen ved hjelp av modulær og vinklet oppbevaringsdesign kan du frigjøre resten av rommet til kreativ utfoldelse. Enten du vil ha et morsomt og lekent design eller et mer sofistikert utseende, kan vi hjelpe deg med å skape et rom som barnet vil elske.

Maksimer plass og stil med dansk design

Besøk hvilken som helst Kvik-butikk, så viser vi deg romslige skap med intuitiv modulær design. I disse skapene kan du legge alle klærne, lekene og dingsene til barnet, og de kan omorganiseres etter hvert som barnet vokser og forandrer seg. Slå deg på lag med en av våre erfarne designere og vær kreativ for å skape et rom som er unikt for familien din. Hvorfor ikke la barnet ta del i moroa også? 

 

 

 

Nr. 4 Ute av syne, ute av sinn

Skyvedører er en fantastisk oppbevaringsløsning for barnerom. De tar opp minimalt med gulvplass og gir enkel tilgang til barnets eiendeler, samtidig som rommet ser ryddig og organisert ut. Og på de dagene der rydding er det siste du vil tenke på, kan du skyve den skreddersydde døren igjen og heller tenke på det i morgen. 

Snakk med en av våre designeksperter om skyvedørskolleksjonen vår for å finne raske oppbevaringsløsninger nå.