Få mest mulig ut av plassen – seks tips for strålende baderomsoppbevaring.

VEDA white

7 945,-

Hvis du sliter med å finne nok oppbevaringsplass på badet ditt, er du ikke alene. Bad er ofte små og blir raskt rotete med toalettsaker, håndklær og alle de andre nødvendighetene som samler seg opp. Med litt kreativitet kan du maksimere oppbevaringsplassen på badet og holde det organisert. I denne artikkelen gir vi deg seks praktiske tips for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av baderomsoppbevaringen på en nyttig og attraktiv måte.

Servantskap

Servantskap er et populært valg for baderomsoppbevaring på grunn av allsidigheten og funksjonaliteten. De kommer i forskjellige størrelser og stiler for å passe til ethvert bad. Enda bedre: de kan tilpasses for å passe til spesifikke oppbevaringsbehov. Servantskap har vanligvis skuffer og hyller for oppbevaring av ting som toalettsaker, håndklær og andre baderomsnødvendigheter.

En av fordelene med servantskap er at de kan designes for å passe til den tilgjengelige plassen på badet ditt. Så selv om du har et lite bad, kan du fortsatt installere et servantskap som gir god oppbevaringsplass uten å ta for mye plass. Du kan også velge ulike materialer, som tre eller laminat, for å matche den generelle stilen på badet ditt.

For de som har større bad er et dobbelt servantskap med separat oppbevaring for hver person et utmerket alternativ når du har plass til det. Ikke flere krangler om oppbevaring eller hauger av toalettsaker – reduser rotet og gjør det lettere for deg selv å holde orden.

Se flere av designene våre her

Organiser etter funksjon

Å organisere baderomsartiklene etter funksjon er en enklere måte å skape et mer effektivt og praktisk oppbevaringssystem på. Ved å gruppere elementer etter bruken, kan du enkelt finne det du trenger når du trenger det, uten å måtte rote gjennom et virvar av rettetenger, deodoranter eller tannkremtuber.

Et enkelt sted å begynne å organisere er «tannsonen» – de fleste av oss gjør dette naturlig uansett. Et område for alle munnhygieneartikler som tannbørster, tannkrem og munnskyllevann er et typisk eksempel på organisering etter funksjon. Hvorfor ikke bruke en liten kurv eller et brett på benkeplaten på badet eller bruke en skuff eller hylle spesielt for disse tingene? Ved å gjøre dette sikrer du at alt du trenger for munnhygiene er på ett sted, lett tilgjengelig og organisert – og du har gjennomført den enkleste måten å begynne å organisere etter funksjon på.

Du kan også skape et eget oppbevaringsområde for sminke, hårpleieprodukter, barnas badeleker eller dusjprodukter. Bruk bestemte plasser i skapene eller hyllene og grupper tingene med brett, bokser eller poser. Ved å holde disse tingene atskilt og organisert, kan du effektivisere morgenrutinen og minimere tiden og innsatsen som kreves for å gjøre deg klar hver dag.

Finn utvalget vårt av bambusbokser her

Bruk veggplass

Flytende eller innebygde hyller kan monteres over toalettet eller på en ubrukt veggplass for å gi ekstra oppbevaringsplass for toalettsaker, pyntegjenstander og håndklær. Åpne hyller er en flott måte å vise frem favorittilbehøret til badet på, som stearinlys eller planter, samtidig som du holder det organisert og tilgjengelig.

Du kan ha veggplass tilgjengelig – men ikke nok til en hylle. Monter et sett med kroker eller et håndklestativ på veggen i stedet for. Dette utnytter plassen og er et praktisk sted å henge håndklær, badekåper eller andre gjenstander som ellers kan ta opp verdifull gulv- eller skapplass.

Se FERRO-hyllen her

Utnytt skapplassen

Hvis du har skap på badet ditt, har du allerede verdifull lagringsplass – trinn én fullført! For å få mest mulig ut av denne plassen er det imidlertid viktig å organisere innholdet i skapene dine på en måte som gir mening for deg.

En effektiv måte å organisere baderomsskapene på, er å bruke oppbevaringsbokser eller skuffeinnsatser til å skille ting – dette bidrar til å holde alle tingene dine ryddige og organiserte.

En annen nyttig teknikk for å organisere baderomsskap er å bruke oppbevaringsbeholdere eller -kurver som kan stables. Disse kan være spesielt nyttige for oppbevaring av ting som håndklær eller vaskekluter, da de kan stables vertikalt for å maksimere den tilgjengelige plassen.

Plassbesparende løsning for det lille badet

Et baderomsspeil med innebygd oppbevaring er et utmerket alternativ for å maksimere oppbevaringsplassen på ethvert bad. Den skjulte oppbevaringen bak speildørene er en klassisk design som aldri går av moten. Disse rommene er perfekte for oppbevaring av toalettsaker, sminke og andre baderomsnødvendigheter, som tannbørster, barberhøvler og medisiner.

Denne typen oppbevaringsløsning er både praktisk og stilig. Den gjør at du kan holde badet organisert og ryddig, samtidig som det gir baderomsinnredningen et moderne og funksjonelt preg. I tillegg kan det hjelpe deg med å frigjøre benkeplass ved å gi baderomsnødvendighetene et fast sted.

Det finnes ulike baderomsspeil med innebygd oppbevaring, inkludert hyller, kroker og kurver. Noen modeller har til og med innebygd belysning, noe som kan være nyttig når du sminker eller barberer deg. I tillegg gir det hverdagen litt glamour!

Se baderomsspeilene våre med innebygd oppbevaring her

VEDA white

7 945,-

Bli kvitt rotet

Til slutt må du jevnlig rydde i rot og bli kvitt ting du finner ut at du ikke lenger bruker eller trenger. En halvdød plante, tenker du, kan kanskje magisk våkne til liv igjen? Den må kastes. Flere nesten tomme sjampoflasker? Ja, de også. Å kvitte seg med rot er en viktig del av å opprettholde et organisert bad. Det er fort gjort at benkeplater, skuffer og skap på badet blir fulle av ting som ikke lenger er nødvendige eller brukes. Når disse tingene hoper seg opp, kan det få badet til å føles overfylt og uorganisert.

Å regelmessig gå gjennom oppbevaringsbehovene dine er en måte å forhindre at rot bygger seg opp på. Hvis du trenger mer oppbevaringsplass, kan det være på tide å revurdere oppbevaringsløsningene dine. Se etter kreative måter å oppbevare ting på, for eksempel ved å bruke hengende kurver eller hyller.

I tillegg kan du prøve å gjøre det til en vane å legge bort ting umiddelbart etter å ha brukt dem. Dette vil bidra til å forhindre at ting samler seg opp og holde badet ditt organisert.

Som du kan se, er det mange måter å optimalisere baderomsoppbevaringen og holde det organisert på. Å installere servantskap, utnytte hyller og maksimere skapplass er alle gode måter å skape mer oppbevaring på badet ditt på. Organisering av ting i merkede esker og kurver kan også bidra til å holde badet ryddig og enkelt å finne frem på i morgenstresset. Å legge til et speil med innebygd oppbevaring er et annet praktisk og stilig alternativ for å maksimere oppbevaringsplassen. Jevnlig rengjøring og rydding av rot er også viktig for å beholde et organisert bad. Ved å implementere disse tipsene kan du få mest mulig ut av plassen på badet og skape et funksjonelt og innbydende rom for alle som deler det.