Slik bruker du Kvik Bath Designer

Kvik Bath Designer er en flott måte å få frem din indre designer på. Vet du ikke hvilken design du vil ha? Vil du ha messinghåndtak på skuffene dine? Vil du prøve ut forskjellige farger? Du kan prøve alt dette i det brukervennlige, nettbaserte verktøyet vårt. Med verktøyet kan du bruke våre baderomsskap i standard størrelse til å gi badet ditt en ny stil med dansk design. Vi lager selvfølgelig fortsatt skreddersydde løsninger som passer til badet ditt – ta kontakt med din nærmeste Kvik-butikk hvis du trenger en spesiell størrelse til rommet. Men hvis du vil leke litt designer, er det bare å prøve seg frem.

Vi utviklet Kvik Bath Designer for å gjøre det enkelt for deg å se baderomsdesignene våre i standardstørrelser uten å måtte bestille et møte og få en av konsulentene våre til å tegne det for deg. Du får fortsatt tidløs dansk design, og du kan fortsatt velge mellom våre design, farger og håndtak – alt i standardstørrelser. 

Seks trinn høres kanskje mye ut, men vi veileder deg enkelt og raskt gjennom alle de nødvendige trinnene for å designe dine nye baderomsmøbler. Og du kan gå frem og tilbake og prøve så mange kombinasjoner av farger, design og håndtak som du ønsker.

Det beste er at du kan dele designen din med din nærmeste Kvik-butikk og få designdrømmene dine virkeliggjort på kort tid.

Er du klar til å slippe løs din indre designer?

Trinn 1

Velg design

Det første trinnet er å velge designen du vil ha. Du kan klikke deg rundt for å se alle motivene velge det du liker best.  Det er også i dette trinnet du velger farge. Ikke alle design har flere fargealternativer, så hvis du ikke får opp et alternativ for å velge farge, betyr det at designen bare kommer i én farge. 

Trinn 2

Velg størrelse

Velg standardstørrelsen som passer til rommet ditt. Bytt mellom størrelser for å se forskjellen. 

Trinn 3

Skuffer eller dører?

Nå skal du velge om du vil ha skuffer eller dører. Skuffer koster litt mer, så dette trinnet påvirker den endelige prisen på baderomsmøblene.

Trinn 4

Velg håndtak

Hvis designet du har valgt, har håndtak, velger du det her. Noen av designene våre har integrerte håndtak, og i så fall hopper du over dette trinnet.

Trinn 5

Velg vask

Velg vasken du vil ha på det nye badet. Prøv deg frem for å se hvordan de ulike alternativene ser ut. 

Trinn 6

Hvilket blandebatteri vil du ha?

Sist, men ikke minst, kan du velge et blandebatteri fra utvalget vårt for å fullføre utseendet på badet. 

Deretter kan du lagre designen din eller lime den inn i møtebestillingen din for å gjøre den til virkelighet i en Kvik-butikk nær deg!

Prøv Bath Designer